![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, чи так це місце, але Acronis пропонує супер операцію з True Image - 80% знижка, яка робить ціною всього $ 9.99! Де це пропозиція, коли я купив програму? ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home Використовуйте код купона "ATI80" (без лапок) в касі. Знову ж таки, жаль, якщо це не на місці, але це дуже гарна угода упустити.
__________________ ![]() Як змінити умовчанням в Vista Відновлення системи розмірів Яку версію Vista підходить саме мені? Семи антишпигунські програми, випробувані |
|
| |||
| |||
| Завдяки Дейв. Я тільки що бачив це на іншому сайті. Добре справу для Можливо, кращим програмним забезпеченням резервного копіювання зробив. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ ![]() Як змінити умовчанням в Vista Відновлення системи розмірів Яку версію Vista підходить саме мені? Семи антишпигунські програми, випробувані |
|
| |||
| |||
| Дуже домовилися |
|
| |||
| |||
| У вас є посилання на сайт веб Acronis пропонує це? Я не реальною допомогою зручної партнерської посиланням тут, але ніби як не можу відслідковувати одну з них на сайті Acronis. EDIT: Неважливо. Я знайшов 3 більше сайтів, і всі вони різні філії. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За £ 5, я буду мати, щоб захопити це.
|
| |||
| |||
| Я не знаю, що це таке, але я хочу ............. LOL грати на комерційній Джессіка Сімпсон, що ви, хлопці, над ставком, напевно, ніколи не бачив ......... Це в моєму списку на наступному тижні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice знайти
| |||
| |||
| Мені вдалося отримати ордер в цей ранок і все ОК було ... завантажено т.д., але, схоже, вони витягли пропонують зараз. Vnunet посилання все ще там, але ціни вже змінилися до $ 79,95. Надії ви, хлопці, швидко переїхали. |
|
| |||
| |||
| Здається, що працює зараз знову |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Iexplore.exe-Bad Image і rundll32.exe-Bad Image | verasop | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 25 вересня 2008 20:08 |
| Acronis стиснення | barrythegreek | General Software чат | 3 | 31 липня 2008 15:45 |
| Acronis True Image 8 Personal - безкоштовно | evilfantasy | General Software чат | 2 | 14 травня 2008 09:42 |
| Acronis True Image Home автоматичне резервне копіювання програмного забезпечення дуже повільно | andrewanimation | General Software чат | 3 | 2 жовтня 2007 19:30 |
| True Crypt | Марія | General Software чат | 2 | 5 травня 2007 03:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |