![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам стават доста вещ в Photoshop сега, и са само научите как да създадете Векторни изображения. Чух някои хора говорят за Illustrator и как тя е много по-полезна за този вид работа. Но какво пък всъщност правя? Заслужава ли си парите? |
|
| |||
| |||
| Аз лично предпочитам Photoshop мога да стоя Illustrator, аз не знам какво е, но той просто не го направи за мен. Аз съм с Photoshop, използвани за да се използва нещо друго. |
|
| |||
| |||
| Photoshop е за рисуване и редактиране на снимки с много малко векторни инструменти. Illustrator е за векторна рисунка само. Всички фирмени знаци от страна на индустрията стандарти трябва да бъде направено в бацилоносители принтери, така че можете да разпечатате по всяко размер. Така че за лого дизайнери и хората, които prefair, че вектор или карикатура изглежда ще бъде много по-креативни с Illustrator. Можете да направите лого 2 см намира на екрана и той ще продължава да разпечатате в A1 размери с перфектно качество. За Photoshop да направя, че ще трябва да направят оригиналната логото на размера на вашия офис стена. Не мога имейл лого направено илюстратор в секунди, за да си клиенти, но аз i'ff само Photoshop Аз ще трябва да го изпратите като nmassive изображението на компактдиск. Дизайнерите, които доставят логата на своите клиенти като Bitmap изображения само са лоши дизайнери. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсена за Netbook Това може да се справи Adobe Dreamweaver, Flash и илюстратор | 4D (Fordy (Форд) Оли | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 8-ми октомври 2009 11:57 |
| Как да създадете скъсана дупка в хартия в илюстратор | Синиша | Мултимедия & Codecs | 2 | 31 май 2009 г. 20:52 |
| Adobe Photoshop и Illustrator можете да отворите | Coolyxxx | Мултимедия & Codecs | 9 | 6 октомври 2008 16:26 |
| Adobe Illustrator проблем | buchanan | Общи Софтуер Чат | 3 | 23rd Feb 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | Мултимедия & Codecs | 6 | 9 януари 2008 08:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |