menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Adobe Illustrator

Reply

Thread Nástroje
Old 21. října 2006, 12:13
Člen Skupina

Jsem se stal docela zběhlí v Photoshop hned, a mají jen naučit, jak vytvořit vektorové obrázky. Slyšel jsem, že někteří lidé hovoří o ilustrátor a jak je mnohem užitečnější pro tento druh zboží. Ale co to vlastně dělá? Stojí to za ty peníze?
Old 21. října 2006, 12:19
Člen Skupina

Já osobně nejraději Photoshop I ostojí Illustrator, nevím co to je, ale to prostě není to pro mě. Já jsem se používá k Photoshop používat něco jiného.
Old 22. října 2006, 02:24
Člen Skupina

Photoshop pro malbu a fotografii střih s velmi málo vektorové nástroje.

Illustrator pro vektorové kreslení pouze. Všechna loga v průmyslu je třeba udělat v vektory takže tiskárny mohou tisknout v libovolné velikosti. Takže pro logo designérů a lidí, kteří prefair že vektorové nebo kreslenými podívej se bude mnohem více kreativní s ilustrátor. Můžete si udělat logo 2cm na celé obrazovce a bude stále vytisknout ve velikosti A1 s perfektní kvalitě. Photoshop pro to, že budete muset provést původní logo velikost kancelářských zdi. Nemůžu email logo udělat ilustrátor v sekundách na mých klientů ale i'ff jsem jen photoshop bych poslat ji jako nmassive obraz na CD. Návrháři, kteří dodávají loga ke svým klientům jako bitmapové obrázky pouze, jsou špatné designéry.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.