μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Adobe Illustrator

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 12:13
Μέλος Ομάδα

Default Adobe Illustrator

Έχω γίνει αρκετά ειδικοί σε Photoshop τώρα, και μόλις μάθετε πώς να δημιουργήσετε Vector εικόνες. Ακούω κάποιοι μιλούν για Εικονογράφος και πως είναι πολύ πιο χρήσιμο για τέτοιου είδους πράγματα. Αλλά τι κάνει στην πραγματικότητα; Αξίζει τα χρήματα;
Old 21 Οκτώβρη 2006, 12:19
Μέλος Ομάδα

Εγώ προσωπικά προτιμώ Photoshop Illustrator Ι μπορεί να σταθεί, δεν ξέρω τι είναι, αλλά απλώς δεν το κάνω για μένα. Είμαι να χρησιμοποιηθούν για να Photoshop να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε άλλο.
Old 22 Οκτ 2006, 02:24
Μέλος Ομάδα

Photoshop είναι για τη ζωγραφική και επεξεργασίας φωτογραφιών με πολύ λίγες διάνυσμα εργαλεία.

Εικονογράφος είναι μόνο για την κατάρτιση του φορέα. Όλα τα λογότυπα από βιομηχανικά πρότυπα πρέπει να γίνει σε εκτυπωτές φορέων έτσι ώστε να εκτυπώσετε σε οποιοδήποτε μέγεθος. Έτσι, οι σχεδιαστές για το λογότυπο και τα άτομα που prefair σκίτσο ή φορέα που θα δούμε να είναι πολύ πιο δημιουργικά με Illustrator. Μπορείτε να κάνετε ένα λογότυπο 2 εκατοστών σε όλη την επί της οθόνης και θα εξακολουθεί να εκτυπώσετε σε μέγεθος Α1 με τέλεια ποιότητα. Photoshop Για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβάλει το αρχικό λογότυπο του μεγέθους του γραφείου σας τοίχο. Μπορώ email λογότυπου γίνει εικονογράφος σε δευτερόλεπτα για να μου πελάτες, αλλά μόνο εγώ i'ff είχε photoshop Θα έπρεπε να το στείλετε ως nmassive εικόνας σε CD. Σχεδιαστές λογότυπα που παρέχουν στους πελάτες τους μόνο ως bitmap εικόνες, είναι κακό σχεδιαστές.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ψάχνετε για ένα Netbook που μπορεί να χειριστεί το Adobe Dreamweaver, Flash και Illustrator 4D (Fordy (Ford) Ollie Laptops, Κινητά & PDA 5 8 Οκτωβρίου 2009 11:57
Πώς να δημιουργήσετε μια τρύπα στο σχισμένο χαρτί στο εικονογράφος sinisa Multimedia & Codecs 2 31 Μαΐου 2009 20:52
Adobe Photoshop Illustrator και δεν μπορεί να ανοίξει Coolyxxx Multimedia & Codecs 9 6 Οκτ 2008 16:26
Adobe Illustrator πρόβλημα Buchanan Γενικά Λογισμικό Chat 3 23 Φεβ 2008 21:40
Adobe Illustrator bjones1976 Multimedia & Codecs 6 9 Ιαν 2008 08:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.