![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω γίνει αρκετά ειδικοί σε Photoshop τώρα, και μόλις μάθετε πώς να δημιουργήσετε Vector εικόνες. Ακούω κάποιοι μιλούν για Εικονογράφος και πως είναι πολύ πιο χρήσιμο για τέτοιου είδους πράγματα. Αλλά τι κάνει στην πραγματικότητα; Αξίζει τα χρήματα; |
|
| |||
| |||
| Εγώ προσωπικά προτιμώ Photoshop Illustrator Ι μπορεί να σταθεί, δεν ξέρω τι είναι, αλλά απλώς δεν το κάνω για μένα. Είμαι να χρησιμοποιηθούν για να Photoshop να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε άλλο. |
|
| |||
| |||
| Photoshop είναι για τη ζωγραφική και επεξεργασίας φωτογραφιών με πολύ λίγες διάνυσμα εργαλεία. Εικονογράφος είναι μόνο για την κατάρτιση του φορέα. Όλα τα λογότυπα από βιομηχανικά πρότυπα πρέπει να γίνει σε εκτυπωτές φορέων έτσι ώστε να εκτυπώσετε σε οποιοδήποτε μέγεθος. Έτσι, οι σχεδιαστές για το λογότυπο και τα άτομα που prefair σκίτσο ή φορέα που θα δούμε να είναι πολύ πιο δημιουργικά με Illustrator. Μπορείτε να κάνετε ένα λογότυπο 2 εκατοστών σε όλη την επί της οθόνης και θα εξακολουθεί να εκτυπώσετε σε μέγεθος Α1 με τέλεια ποιότητα. Photoshop Για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβάλει το αρχικό λογότυπο του μεγέθους του γραφείου σας τοίχο. Μπορώ email λογότυπου γίνει εικονογράφος σε δευτερόλεπτα για να μου πελάτες, αλλά μόνο εγώ i'ff είχε photoshop Θα έπρεπε να το στείλετε ως nmassive εικόνας σε CD. Σχεδιαστές λογότυπα που παρέχουν στους πελάτες τους μόνο ως bitmap εικόνες, είναι κακό σχεδιαστές. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ψάχνετε για ένα Netbook που μπορεί να χειριστεί το Adobe Dreamweaver, Flash και Illustrator | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 8 Οκτωβρίου 2009 11:57 |
| Πώς να δημιουργήσετε μια τρύπα στο σχισμένο χαρτί στο εικονογράφος | sinisa | Multimedia & Codecs | 2 | 31 Μαΐου 2009 20:52 |
| Adobe Photoshop Illustrator και δεν μπορεί να ανοίξει | Coolyxxx | Multimedia & Codecs | 9 | 6 Οκτ 2008 16:26 |
| Adobe Illustrator πρόβλημα | Buchanan | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 23 Φεβ 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | Multimedia & Codecs | 6 | 9 Ιαν 2008 08:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |