![]() |
|
| |||
| |||
| אני צריך להיות די adept עכשיו ב Photoshop, ואת זה עתה ללמוד כיצד ליצור Vector תמונות. אני שומע אנשים מדברים על Illustrator וכיצד הוא הרבה יותר יעיל עבור סוג זה של הדברים. אבל מה זה בעצם לעשות? האם זה שווה את הכסף? |
|
| |||
| |||
| אני אישית מעדיף Photoshop אני יכול לעמוד Illustrator, אני לא יודע מה זה אבל זה פשוט לא עושה את זה בשבילי. אני משמש כדי להשתמש Photoshop כל דבר אחר. |
|
| |||
| |||
| Photoshop מיועד ציור עריכת תמונה וקטור עם מעט מאוד כלים. Illustrator מיועד וקטור ציור בלבד. כל הסמלים של תעשיית סטנדרטים צריך להיעשות ב vectors כך מדפסות יכול להדפיס בכל גודל. אז הלוגו של מעצבים ואנשים מי prefair כי וקטור או סרט מצויר נראה הולכת להיות הרבה יותר יצירתי עם Illustrator. אתה יכול לעשות לוגו 2cm על פני המסך, והוא ימשיך להדפיס בבית A1 גודל עם איכות מושלמת. עבור Photoshop על מנת לעשות את זה היית צריך לעשות את הסמל המקורי בגודל של קיר המשרד שלך. אני יכול לעשות את הדוא"ל לוגו Illustrator בשניות את הלקוחות שלי אבל אני רק צריך i'ff Photoshop הייתי צריך לשלוח אותו בתור nmassive תמונה על התקליטור. מעצבים לוגו כדי לספק מי הלקוחות שלהם כפי מבת הסיביות תמונות בלבד, הם מעצבי רע. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחפש Netbook שתוכל לטפל Adobe Dreamweaver, Flash, Illustrator | 4d (Fordy (פורד) אולי | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 8 אוקטובר 2009 11:57 |
| כיצד ליצור חור בתוך נייר קרוע ב Illustrator | sinisa | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 31 מאי 2009 20:52 |
| Adobe Photoshop ו Illustrator אין אפשרות לפתוח | Coolyxxx | מולטימדיה רכיבי Codec | 9 | 6 אוקטובר 2008 16:26 |
| Adobe Illustrator בעיה | buchanan | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 23 פבר 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 9th ינואר 2008 08:10 |
| שרשרת כלים | |
| |