mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Illustrator

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 12:13
Narys

Default Illustrator

Aš tapo gana sugeba Photoshop, dabar, ir ką tik išmokti kurti Vector vaizdus. Girdėjau kai kurie žmonės kalba apie Illustrator, ir kaip jis yra daug naudingesnis už šios medžiagos natūra. Bet ką iš tikrųjų daryti? Verta pinigus?
Old Spalis 21, 2006, 12:19
Narys

Default Illustrator

Aš asmeniškai norėčiau Photoshop galiu stovėti Illustrator, I don't know what it is, bet jis tiesiog nėra tai padaryti už mane. Aš su naudojama Photoshop naudoti nieko daugiau.
Old Spalis 22, 2006, 02:24
Narys

Default Illustrator

Photoshop "yra skirta tapybos ir redaguoti nuotraukas su labai nedaug vektoriaus įrankiai.

Illustrator skirtas vektorinės grafikos tik. Visos pramonės standartus logotipai turi būti padaryta taip, kad vektorius spausdintuvai gali spausdinti bet kokiu dydžiu. Taigi dėl logotipas dizainerių ir žmonių, kurie prefair kad vektorius arba animaciją žiūrėti būsite kur kas daugiau kūrybos su Illustrator. Tai galite padaryti logo 2cm visame ekrane ir ji vis dar atsispausdinti ne A1 dydžio ir nepriekaištingos kokybės. Ir Photoshop padaryti, kad jums teks atlikti pirminį logo Jūsų biurui sienos dydžio. I can send email logotipas Priimta Illustrator sekundėmis savo klientams, bet i'ff aš turėjau tik Photoshop, būčiau išsiųsti ją kaip nmassive vaizdas į CD. Dizaineriai kurie tiekia logotipus savo klientams bitmap atvaizdus tik blogi dailininkai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ieškote Netbook Tai gali apdoroti Adobe Dreamweaver, Flash, Illustrator 4D (Fordy (Ford) Ollie Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 8 spalis 2009 11:57
Kaip sukurti torn skylę popieriaus iliustratorius Sinisa Multimedia & Codecs 2 Gegužė 31, 2009 20:52
Adobe Photoshop, Illustrator, negali atidaryti Coolyxxx Multimedia & Codecs 9 6 spalis 2008 16:26
Illustrator problema Buchanan BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 23 vasaris 2008 21:40
Illustrator bjones1976 Multimedia & Codecs 6 9 sausis 2008 08:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.