![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam dość adept at Photoshop teraz, i tylko dowiedzieć się, jak utworzyć Vector obrazów. Słyszę niektórzy Illustrator mówisz i jak to jest dużo bardziej przydatne do tego rodzaju rzeczy. Ale co to robią? Czy warto pieniądze? |
|
| |||
| |||
| Osobiście preferuję Photoshopa mogę stanąć Illustrator, nie wiem co to jest, ale po prostu nie zrobi to za mnie. Ja używany do Photoshopa do używania czegokolwiek innego. |
|
| |||
| |||
| Photoshop jest do malowania i edycji zdjęć z niewielu narzędzi wektorowych. Illustrator jest wektor tylko rysunek. Wszystkie loga przez standardy muszą być przeprowadzone w taki sposób, aby wektory drukarek można wydrukować w dowolnym rozmiarze. Tak więc logo projektantów i osób, które prefair że wektor lub cartoon wyglądać będą znacznie bardziej twórczy, Illustrator. Możesz zrobić logo całej 2cm na ekranie i będzie nadal drukować na A1 wielkości z doskonałą jakością. W Photoshop to zrobić należy mieć do pierwotnego logo rozmiar urzędu ścianie. Mogę wysłać logo ilustrator zrobić w ciągu kilku sekund do moich klientów, ale i'ff I tylko photoshop będę musiał wysłać go jako nmassive zdjęcia na płycie CD. Projektanci, którzy dostarczają logo swoich klientów, tylko obrazy bitmapowe, są złe projektantów. |
![]() |
|
| Zakładki |