![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am devenit destul de acum părtaş la Photoshop, şi au doar afla cum să creaţi Vector imagini. Am auzit ca unii oameni vorbesc despre Illustrator şi modul în care aceasta este mult mai util pentru acest tip de marfa. Dar ceea ce nu se face de fapt? Merită banii? |
|
| |||
| |||
| Eu personal prefer Photoshop pot sta Illustrator, nu ştiu ce este, dar este doar nu o fac pentru mine. Sunt la folosit pentru a Photoshop pentru a utiliza orice altceva. |
|
| |||
| |||
| Photoshop este de pictură şi de editare foto cu foarte puţine instrumente vector. Illustrator este numai pentru vectorul de desen. Toate logo-urile de standardele industriale trebuie să fie făcut în vectori, astfel încât imprimante posibilitatea de a imprima la orice dimensiune. Deci, logo-ul pentru designeri şi oameni care prefair ca vector sau desen animat uite vor fi mult mai creativi cu Illustrator. Puteţi face un logo 2cm dincolo de pe ecran şi se va tipări încă de la A1, cu dimensiunea de calitate perfectă. Pentru a face Photoshop pe care le-ar avea de a face logo-ul original de dimensiunea birou perete. Nu pot de e-mail un logo ilustrator făcut în câteva secunde la clienţii mei, dar am avut numai i'ff photoshop mi-ar fi de a trimite-o ca pe un nmassive imaginea de pe CD. Designerului care furnizează logo-uri pentru clienţii lor, ca doar imagini Bitmap, sunt rău designeri. |
![]() |
|
| Marcaje |