![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som sa stal docela zběhlí v Photoshop hneď, a majú len naučiť, ako vytvoriť vektorové obrázky. Počul som, že niektorí ľudia hovoria o ilustrátor a ako je oveľa užitočnejšie pre tento druh tovaru. Ale čo to vlastne robí? Stojí to za tie peniaze? |
|
| |||
| |||
| Ja osobne najradšej Photoshop I osto Illustrator, nevím co to je, ale to jednoducho nie je to pre mňa. Ja som sa používa na Photoshop používať niečo iné. |
|
| |||
| |||
| Photoshop pre maľbu a fotografiu strih s veľmi málo vektorové nástroje. Illustrator pre vektorové kreslenie iba. Všetky logá v priemysle je potrebné urobiť v vektormi takže tlačiarne môžu tlačiť v ľubovoľnej veľkosti. Takže pre logo dizajnérov a ľudí, ktorí prefair že vektorové alebo kreslenými podívej sa bude oveľa viac kreatívny s ilustrátor. Môžete si urobiť logo 2cm na celej obrazovke a bude stále vytlačiť vo veľkosti A1 s perfektní kvalitě. Photoshop na to, že budete musieť vykonať pôvodné logo veľkosť kancelárskych múru. Nemůžu email logo urobiť ilustrátor v sekundách na mojich klientov ale i'ff jsem jen photoshop bych poslať ju ako nmassive obraz na CD. Návrhári, ktorí dodávajú loga k svojim klientom ako bitmapové obrázky len, sú zlé dizajnérmi. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hľadáte netbooků, ktorý zvládne Adobe Dreamweaver, Flash a Illustrator | 4D (Ford (Ford) Ollie | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 8.října 2009 11:57 |
| Ako vytvoriť rozsápáno diery v papieri v ilustrátor | Siniša | Multimedia & Kodeky | 2 | 31. mája 2009 20:52 |
| Adobe Photoshop a Illustrator nemožno otvoriť | Coolyxxx | Multimedia & Kodeky | 9 | 6. októbra 2008 16:26 |
| Adobe Illustrator problém | Buchanan | Všeobecné Software Chat | 3 | 23. februára 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | Multimedia & Kodeky | 6 | 9. januára 2008 08:10 |
| Thread Tools | |
| |