мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Адобе Иллустратор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. октобар 2006, 12:13
Мембер Гроуп

Default Адобе Иллустратор

И постали су прилично вешт у Пхотосхоп сада, и они су само сазнали како створити Вецтор слике. Чујем неки људи причају Иллустратор и како је пуно више корисних за ове врсте ствари. Али шта то заправо радимо? Да ли је вриједно новца?
Old 21. октобар 2006, 12:19
Мембер Гроуп

Ја лично радије Пхотосхоп могу стајати Иллустратор, не знам шта је то, али не само то учинити за мене. Ја сам се користити за Пхотосхоп користити било што друго.
Old 22. октобар 2006, 02:24
Мембер Гроуп

Пхотосхоп је за уређивање слика и фотографија са врло мало векторском алаткама.

Иллустратор је само за вектор цртање. Сви логотипи по индустријским стандардима треба да буде учињено у векторе тако да Штампачи могу исписати у било које величине. Тако лого за дизајнере и оне који то префаир вектор или гледати цртани су идући у бити далеко више креативне са Иллустратор. То можете учинити преко 2цм лого на екрану, те ће и даље скинути сизе ат А1 са савршеном квалитетом. За Пхотосхоп урадите да би требало направити оригинални лого величини вашег уреда зид. Ја могу Пошаљи лого учинио илустратор у секунди да моји клијенти и'фф, али сам имао Пхотосхоп само ја би да пошаљете га као нмассиве слике на ЦД-у. Пројектанти који снабдевање логотипи својим клијентима као битмап слике само су лоша дизајнера.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц