менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Adobe Illustrator

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 12:13
Член групи

Default Adobe Illustrator

Я став дуже вміло Photoshop зараз, і тільки навчитися створювати векторних зображень. Я чув деякі люди говорять про Illustrator і як вона є набагато більш корисним для такого роду речей. Але що це реально зробити? Варто чи гроші?
Old 21 жовтня 2006, 12:19
Член групи

Особисто я віддаю перевагу Photoshop я можу стояти Illustrator, я не знаю що це таке, але вона просто не робити це за мене. Я повинен використовуватися для Photoshop використовувати щось інше.
Old 22 жовтня 2006, 02:24
Член групи

Photoshop для фарбування і редагування фотографій з вельми обмеженим набором інструментів вектора.

Illustrator для роботи з векторною графікою тільки. Всі логотипи промислові стандарти повинні бути зроблено в векторах так що принтери можуть друкувати на будь-який розмір. Так що для логотипу дизайнерів і людей, які prefair що вектор або дивитися мультфільми будуть набагато більш творчими з Illustrator. Це можна зробити через 2см логотип на екрані, і вона буде роздрукувати А1 розміром з бездоганною якістю. Для Photoshop Для цього вам доведеться зробити оригінальний логотип розміром вашого офісу стіни. Я можу електронний логотип Illustrator зробити за лічені секунди для моїх клієнтів, але i'ff у мене було тільки Photoshop мені доведеться відправити його в якості nmassive зображення на компакт-диску. Дизайнер логотипів, хто постачає своїм клієнтам у вигляді растрових зображень тільки погані дизайнери.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.