manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

AnVir Task Manager

Reply

Thread Tools
Old 28 ožujak 2008, 14:40
Moderator / ica grupe

Default AnVir Task Manager

Koji Windows Task Manager bi trebao biti.

AnVir Naslovnica
  • Ubrzati Windows čizma vrijeme
  • Povećajte performanse računala
  • Prepoznajte Usluge
  • Make svakodnevnom korištenju računala praktičniji
  • Detect poznatim i nepoznatim Trojans, spyware i virusa i uklonite ih
  • Desni klik i poslati na Vuris Ukupno za analizu
  • Mogu zamijeniti Windows Task Manager
  • I puno više
Ako nađete zlonamjernih procesa na računalu onda je najbolje da posjetite našu Virus, Spyware i sigurnost forum imati stručnu gledati stvari prenoće.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć, ne možete pristupiti Moj Task Manager Raph78 Windows Operating Systems 5 23. srpnja 2009 02:45
Cool verzija zadaća voditelj thingie2 Windows Operating Systems 2 2 listopad 2008 10:55
Task Manager Procesi .. IsoldeAislinn Windows Operating Systems 9 25. Ruj 2008 19:26
Check out moj zadaća voditelj za mene plz:) pete21 Općenito Software Chat 5 9. srpnja 2008 06:05
Ne možete otvoriti Task Manager ImSoLost Virus, Spyware i sigurnost 19 6. siječanj 2008 12:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.