![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що инсталирана на AOL два пъти, но сега, след като излезете от AOL двете trys, тя показва големи тъмни бар, който работи в целия екран, както обикновено. тогава, когато тя отива на час стъклото в горния ляв ъгъл на екрана, че лентата не се срещам и да приемете актуализацията просто седи така за около 30 до 45 секунди. след това да се получи грешка, че се появи едно казва AOL файл или приложението е все още текат и няма да позволят актуализацията да бъде инсталиран и ми казва да се изключи прилагането но, нямам представа какво е това заявление може да бъде, тъй като аз съм от достъп до интернет. това е на другия ми компютър, който също е тичане XP Home sp.3 от помощ ще сте сигурни бъдат оценени Благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първото нещо, което ще направя е да 9VR, което аз вярвам е последната AOL.
| |||
| |||
| Здравейте, изглежда, се опитах да инсталирате Vista Готови версия преди и тя няма да инсталирате право. Знам, че в моята местна Walmarts, те имат дискове за AOL те са свободни и тази, която казва Vista готови и друга, която не кажа Изглед готов? така че не знам дали има разлика, или не? но аз ще се дали мога да намеря моя VR диск и опитайте отново. Благодарности! Аз съм XP Home вървят по пътя. |
|
| |||
| |||
| VR е най-новата версия препоръчва да се използва от AOL, независимо от операционната система. Когато аз ги наричам от името на клиенти, те винаги настояват за получаване VR, преди те ще помогнат още повече. |