![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jenom nainstalovali AOL hned dvakrát, ale po odhlášení z AOL jak trys, ukazuje na velký tmavý pruh, který probíhá v celé obrazovce, jako obvykle. potom, když to jde na hodinu sklo v levém horním rohu obrazovky, že bar není přeběhnout a přijímat aktualizace právě sedí rád, že asi 30 až 45 sekund. Pak jsem si chybu, že uvidíte, říká AOL jeden soubor nebo aplikace stále běží a neumožňuje aktualizaci k instalaci a je mi k vypnutí aplikace ale nemám ponětí, co by mohlo být, že aplikace, protože jsem off line. je to na moje další PC, které také běží XP Home sp.3 pomoci by určitě ocení Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| První věc, já bych si je získat 9VR, což věřím, je nejnovější AOL.
| |||
| |||
| Ahoj, zdá se, že jsem se pokusil instalovat Vista Připraveno verzi před instalací, že by nebylo správné. Vím, že na můj lokální Walmarts, mají disky pro AOL zdarma a oni jeden, který říká Vista připraven a další, které neříká Vista ready? tak nevím, jestli existuje rozdíl, nebo ne? ale budu se, jestli můžu najít VR disku a zkuste to znovu. Díky! I am běh XP Home na cestě. |
|
| |||
| |||
| VR je nejnovější verze doporučeno, aby jej mohly používat AOL, bez ohledu na operační systém. Když jsem jim volat na účet zákazníků vždy trvat na tom, jak se před VR pomůže dále. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy problém problémů. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. února 2008 08:08 |
| Thread Nástroje | |
| |