manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

AOL 9,0 SE Problemi

Reply

Thread Tools
Old 13. studenog 2008, 23:46
Member Group

JA pravedan Installer AOL dvaput, ali sada, nakon odjavljivanja u oba trys AOL, on pokazuje veliku tamnu traku koja prolazi kroz ekran kao normalne. onda, kad se ide na sat stakla u gornjem lijevom kutu zaslona, da bar ne pretrčati i prihvatiti samo update zasjeda kao da za oko 30 do 45 sekundi. ja dobiti greška taj pops gore kazivanje jednog AOL datoteku ili program je i dalje prikazuju i neće dopustiti da se update instalira i kaže mi da isključite aplikacije, ali ja nemam pojma šta da aplikacija može biti od sam off line. ovo je na moj pc drugih, koji također, je trčanje XP Home sp.3 bilo koji pomoć bi bilo poštovati sigurni Hvala!
Old 14. studenog 2008, 00:00
Administrator Group

Prva stvar bih napraviti je dobiti 9VR, što vjerujem da je zadnji AOL.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. studenog 2008, 11:41
Member Group

Hi, JA pokušao Internet činiti se instalirati Vista Ready verziju prije i to ne bi pravo instalirati. Znam na svom lokalnom Walmarts, oni imaju diskove za AOL free i imaju neki taj kaže Vista spremni i drugi koji ne reci vidik spremni? pa ne znam ako ima razlike ili ne? no, ja ću se, ako ne mogu pronaći svoju VR disk i pokušajte ponovno. Hvala! Ja sam trčanje XP Home putem.
Old 14. studenog 2008, 11:53
Administrator Group

VR je najnoviju verziju preporuča se koristiti po AOL, bez obzira na operativni sustav.

Kad sam ih poziva u ime klijenata su uvijek inzistirati na dobivanju VR prije nego što će pomoći dalje.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.