![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan Installer AOL dvaput, ali sada, nakon odjavljivanja u oba trys AOL, on pokazuje veliku tamnu traku koja prolazi kroz ekran kao normalne. onda, kad se ide na sat stakla u gornjem lijevom kutu zaslona, da bar ne pretrčati i prihvatiti samo update zasjeda kao da za oko 30 do 45 sekundi. ja dobiti greška taj pops gore kazivanje jednog AOL datoteku ili program je i dalje prikazuju i neće dopustiti da se update instalira i kaže mi da isključite aplikacije, ali ja nemam pojma šta da aplikacija može biti od sam off line. ovo je na moj pc drugih, koji također, je trčanje XP Home sp.3 bilo koji pomoć bi bilo poštovati sigurni Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prva stvar bih napraviti je dobiti 9VR, što vjerujem da je zadnji AOL.
| |||
| |||
| Hi, JA pokušao Internet činiti se instalirati Vista Ready verziju prije i to ne bi pravo instalirati. Znam na svom lokalnom Walmarts, oni imaju diskove za AOL free i imaju neki taj kaže Vista spremni i drugi koji ne reci vidik spremni? pa ne znam ako ima razlike ili ne? no, ja ću se, ako ne mogu pronaći svoju VR disk i pokušajte ponovno. Hvala! Ja sam trčanje XP Home putem. |
|
| |||
| |||
| VR je najnoviju verziju preporuča se koristiti po AOL, bez obzira na operativni sustav. Kad sam ih poziva u ime klijenata su uvijek inzistirati na dobivanju VR prije nego što će pomoći dalje. |