kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

AOL 9,0 SE gondok

Reply

Téma eszközök
Old November 13, 2008, 23:46
Csoport tagja

Default AOL 9,0 SE gondok

Most telepítette az AOL-kétszer, de most, miután jelentkezzen ki az AOL trys mind azt mutatja, hogy a nagy fekete sáv fut át a képernyőn, mint normális. akkor, amikor megy a homokóra a bal felső sarokban a képernyő, hogy bár nem halad át és fogadja el a frissítés csak ül, mint hogy körülbelül 30 és 45 másodperc. majd kap egy hiba mondás amit durran ki egy fájlt, vagy az AOL alkalmazása még mindig működik, és nem engedi a frissítést kell telepíteni, és azt mondja, hogy kapcsolja ki a kérelmet, de fogalmam sincs, mi az a kérelem is, mert én vagyok off line. Ez az én másik számítógépet is fut XP Home sp.3 segítség lenne biztos lehetne Köszönjük!
Old November 14, 2008, 00:00
Administrator Group

Az első dolog, amit nem is kap 9VR csinálni, amit én hiszek a legújabb AOL.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 14, 2008, 11:41
Csoport tagja

Szia, úgy tűnik, próbáltam Vista telepítése kész verzió előtt, és nem telepíti jobbra. Tudom, hogy itt a helyi Walmarts, ezeket a lemezeket az AOL ingyenes, és azt mondja, hogy van egy Vista és kész egy másik, amely nem mond Vista ready? így nem tudom, hogy van-e különbség, vagy nem? de én se, ha megtalálom én VR lemezt, és próbálja újra. Köszönöm! Én XP Home fut az úton.
Old November 14, 2008, 11:53
Administrator Group

VR a legújabb változat ajánlott fel kell használni az AOL, függetlenül attól, operációs rendszer.

Mikor hívjuk őket ügyfelek nevében mindig ragaszkodni kezd VR előtt segít tovább.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák probléma problémák. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11. február 2008 08:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.