![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most telepítette az AOL-kétszer, de most, miután jelentkezzen ki az AOL trys mind azt mutatja, hogy a nagy fekete sáv fut át a képernyőn, mint normális. akkor, amikor megy a homokóra a bal felső sarokban a képernyő, hogy bár nem halad át és fogadja el a frissítés csak ül, mint hogy körülbelül 30 és 45 másodperc. majd kap egy hiba mondás amit durran ki egy fájlt, vagy az AOL alkalmazása még mindig működik, és nem engedi a frissítést kell telepíteni, és azt mondja, hogy kapcsolja ki a kérelmet, de fogalmam sincs, mi az a kérelem is, mert én vagyok off line. Ez az én másik számítógépet is fut XP Home sp.3 segítség lenne biztos lehetne Köszönjük! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első dolog, amit nem is kap 9VR csinálni, amit én hiszek a legújabb AOL.
| |||
| |||
| Szia, úgy tűnik, próbáltam Vista telepítése kész verzió előtt, és nem telepíti jobbra. Tudom, hogy itt a helyi Walmarts, ezeket a lemezeket az AOL ingyenes, és azt mondja, hogy van egy Vista és kész egy másik, amely nem mond Vista ready? így nem tudom, hogy van-e különbség, vagy nem? de én se, ha megtalálom én VR lemezt, és próbálja újra. Köszönöm! Én XP Home fut az úton. |
|
| |||
| |||
| VR a legújabb változat ajánlott fel kell használni az AOL, függetlenül attól, operációs rendszer. Mikor hívjuk őket ügyfelek nevében mindig ragaszkodni kezd VR előtt segít tovább. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák probléma problémák. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. február 2008 08:08 |
| Téma eszközök | |
| |