mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

AOL 9.0 SE problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 13, 2008, 23:46
Narys

Aš ką tik įdiegta AOL du kartus, bet dabar, po atsijungimo AOL ir trys, tai rodo didelis tamsus baras perbėga ekraną, kaip įprasta. tada, kai ji važiuoja į valandą stiklo viršutiniame kairiajame ekrano kampe, kad juosta ne kerta ir sutikti su atnaujinta tik sėdi, kaip kad apie 30 iki 45 sekundžių. Tada gaunu klaidą, kad pasirodo sako AOL failo ar paraiška vis dar veikia, ir nebus galima atnaujinti, kad būtų įrengti ir man sako, kad išjungti prašymą, bet aš neįsivaizduoju, ką, kad paraiška gali būti, nes aš Ribinės linijos. Tai yra mano kitas pc, kuri taip pat veikia XP Home sp.3 bet kokią pagalbą, būtų tikrai galima įvertinti Ačiū!
Old Lapkritis 14, 2008, 00:00
Administrator Grupė

Pirmas dalykas, kurį norėčiau padaryti, tai gauti 9VR, kuri manau, yra ne vėliau kaip AOL.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Lapkritis 14, 2008, 11:41
Narys

Labas, atrodo, aš bandžiau įdiegti Vista Ready "versija prieš ir nebūtų įrengti dešinėje. Žinau, ne mano vietos Walmarts, jie AOL kainuoja diskai ir jie viena sako, kad Vista yra pasirengęs ir kitos, kurios neturi pasakyti Vista Ready? todėl nežinau, jei yra skirtumas ar ne? bet aš SE, jei galiu rasti mano VR diską ir bandykite dar kartą. Ačiū! Aš einu XP Home keliu.
Old Lapkritis 14, 2008, 11:53
Administrator Grupė

VR yra naujausia versija rekomenduojama naudoti AOL nepriklausomai nuo operacinės sistemos.

Kai aš vadinu klientų vardu jie visada reikalauti gauti VR kol jie padės toliau.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.