![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik įdiegta AOL du kartus, bet dabar, po atsijungimo AOL ir trys, tai rodo didelis tamsus baras perbėga ekraną, kaip įprasta. tada, kai ji važiuoja į valandą stiklo viršutiniame kairiajame ekrano kampe, kad juosta ne kerta ir sutikti su atnaujinta tik sėdi, kaip kad apie 30 iki 45 sekundžių. Tada gaunu klaidą, kad pasirodo sako AOL failo ar paraiška vis dar veikia, ir nebus galima atnaujinti, kad būtų įrengti ir man sako, kad išjungti prašymą, bet aš neįsivaizduoju, ką, kad paraiška gali būti, nes aš Ribinės linijos. Tai yra mano kitas pc, kuri taip pat veikia XP Home sp.3 bet kokią pagalbą, būtų tikrai galima įvertinti Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmas dalykas, kurį norėčiau padaryti, tai gauti 9VR, kuri manau, yra ne vėliau kaip AOL.
| |||
| |||
| Labas, atrodo, aš bandžiau įdiegti Vista Ready "versija prieš ir nebūtų įrengti dešinėje. Žinau, ne mano vietos Walmarts, jie AOL kainuoja diskai ir jie viena sako, kad Vista yra pasirengęs ir kitos, kurios neturi pasakyti Vista Ready? todėl nežinau, jei yra skirtumas ar ne? bet aš SE, jei galiu rasti mano VR diską ir bandykite dar kartą. Ačiū! Aš einu XP Home keliu. |
|
| |||
| |||
| VR yra naujausia versija rekomenduojama naudoti AOL nepriklausomai nuo operacinės sistemos. Kai aš vadinu klientų vardu jie visada reikalauti gauti VR kol jie padės toliau. |