Computer Juice  

Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Reply

Thread Tools
Old Novembris 13, 2008, 23:46
Loceklis

P5200 is on a distinguished road
Default AOL 9,0 SE Problēmas

Es tikko instalēta AOL divreiz tagad, bet pēc atsakieties no AOL gan trys, tas parāda lielu tumšo joslu, kas iet pāri ekrānam, kā parasti. tad, kad tas iet uz stundu stikla augšējā kreisajā stūrī ekrāna, ka bar nedarbojas pāri un pieņemt atjauninātu tikai sēž, piemēram, ka aptuveni 30 līdz 45 sekundēm. tad man kļūda, pops up sakot AOL failu vai pasākumi vēl joprojām darbojas un neļaus atjauninājumu uzstādīšanai un man saka, lai izslēgtu pieteikums, bet, man nav ne jausmas, ko šis pieteikums varētu būt, jo es esmu off line. Tas ir par manu citu pc, kas arī darbojas XP Home sp.3 jebkādu palīdzību varētu pārliecināties jāvērtē Thanks!
Reply With Quote
Old Novembris 14, 2008, 00:00
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute

Pirmā lieta, ko es vēlos darīt, ir saņemt 9VR, ko es uzskatu, ir jaunākās AOL.
Reply With Quote
Old Novembris 14, 2008, 11:41
Loceklis

P5200 is on a distinguished road

Hi, šķiet, ka es mēģināju uzstādīt Vista Ready redakcijai pirms un nebūtu instalēt labi. Es zinu pēc savas vietējās Walmarts, tie ir AOL bezmaksas diski un viņiem ir viena, kas saka Vista gatava, un otru, kas nav teikts, vista gatava? tāpēc es nezinu, ja ir atšķirības vai ne? bet es sevi, ja es nevaru atrast savu VR disku un mēģiniet vēlreiz. Pateicība! Es esmu darbojas XP Home ar veidā.

Last edited by P5200, novembris 14, 2008 at 11:44.
Reply With Quote
Old Novembris 14, 2008, 11:53
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute

VR ir jaunāko versiju, ieteicams lietot AOL neatkarīgi no operētājsistēmas.

Kad es zvanu viņiem klientu vārdā, tie vienmēr uzstāt par iegūt VR pirms tās palīdzēs tālāk.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
Tu nedrīkst post new threads
Tu nedrīkst post replies
Tu nedrīkst pasta pielikumi
Tu nedrīkst rediģēt savas ziņas

BB kods ir Uz
Smilies ir Uz
[IMG] kods Uz
HTML kods ir Prom
Pingbacks ir Uz
Refbacks ir Prom

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

All times are GMT -7. Pašlaik tiek 14:47.