rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

AOL Problemy 9,0 SE

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 listopada 2008, 23:46
Członek grupy

Default AOL Problemy 9,0 SE

I właśnie zainstalował AOL teraz dwa razy, ale po wylogowaniu się z AOL zarówno Trys, to pokazuje duży ciemny pasek, który działa na całym ekranie, jak zwykle. następnie, gdy dojdzie do godziny szkła w lewym górnym rogu ekranu, że pasek nie natknąć się i zaakceptować aktualizacji siedzi tylko tak na około 30 do 45 sekund. następnie uzyskać błąd wyskakuje mówiąc programu AOL pliku lub aplikacja jest wciąż działa i nie pozwoli na aktualizację do zainstalowania i mówi do mnie, aby wyłączyć aplikację, ale nie mam pojęcia, co może być tego wniosku, ponieważ jestem off line. to na moje inne komputery, które również działa XP Home sp.3 pomocy byłyby na pewno docenią Thanks!
Old 14 listopada 2008, 00:00
Administrator Group

Pierwszą rzeczą, jaką chciałbym zrobić, to dostać 9VR, co wierzę, to najnowszy AOL.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 listopada 2008, 11:41
Członek grupy

Cześć, jak się wydaje Próbowałem instalowania Vista Ready wersji przed i nie będzie instalować w prawo. Wiem, co mój lokalny Walmarts, mają dyski dla AOL wolne i mieli oni jeden mówi, że Vista gotowa i innym, które nie mówi Vista Ready? więc nie wiem czy jest jakaś różnica czy nie? ale będę się, jeśli mogę znaleźć mój VR dysku i spróbuj ponownie. Dzięki! Mam XP Home jazdy na drodze.
Old 14 listopada 2008, 11:53
Administrator Group

VR jest najnowszą wersję zalecane do stosowania przez AOL, niezależnie od systemu operacyjnego.

Kiedy je w imieniu klientów są zawsze nalegał na uzyskanie VR przed pomoże.
Reply

Register

Zakładki