mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

AOL 9.0 SE Probleme

Reply

Thread Tools
Old 13 noiembrie 2008, 23:46
Grupul de stat

Default AOL 9.0 SE Probleme

Tocmai am instalat AOL de două ori, dar acum, după ce faceţi Log off din ambele trys AOL, el arată mare întuneric bar care ruleaza peste ecranul ca de obicei. apoi, cand se ajunge la ora de sticlă în colţul din stânga sus a ecranului, care bar nu se execută pe teritoriul şi să accepte actualizare doar sta asa timp de aproximativ 30 - 45 de secunde. apoi mi-am lua-o eroare care apare spune un fişier AOL sau aplicare este în continuare să fie difuzate şi nu va permite de actualizare care urmează să fie instalate şi mi-a spus pentru a opri punerea în aplicare, dar, nu am nici o idee despre ceea ce ar putea fi faptul că aplicare, deoarece sunt off line. acest lucru este pe alte PC-ul, care, de asemenea, se execută XP Home sp.3 sigur că orice ajutor ar fi apreciat Vă mulţumim!
Old 14 noiembrie 2008, 00:00
Administrator Group

Primul lucru pe care mi-ar face este de a lua 9VR, care cred că este cea mai recentă AOL.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 14 noiembrie 2008, 11:41
Grupul de stat

Max, se pare că am încercat instalarea Vista Ready versiune înainte şi nu ar instala dreapta. Stiu ca la mine Walmarts locale, pe care le-au de discuri pentru AOL liber pe care le-au şi care spune un Vista gata şi altul, care nu spun Vista gata? deci nu ştiu dacă există o diferenţă sau nu? dar, mi se va dacă pot să-mi găsesc VR disc şi încercaţi din nou. Mulţumesc! Sunt rulează XP Home de drum.
Old 14 noiembrie 2008, 11:53
Administrator Group

VR este cea mai recentă versiune a recomandat pentru a fi utilizate de către AOL, indiferent de sistemul de operare.

Când am sunat-le în numele clienţilor au întotdeauna insista pe obtinerea VR, înainte de a va ajuta mai mult.
Reply

Register

Marcaje