![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tocmai am instalat AOL de două ori, dar acum, după ce faceţi Log off din ambele trys AOL, el arată mare întuneric bar care ruleaza peste ecranul ca de obicei. apoi, cand se ajunge la ora de sticlă în colţul din stânga sus a ecranului, care bar nu se execută pe teritoriul şi să accepte actualizare doar sta asa timp de aproximativ 30 - 45 de secunde. apoi mi-am lua-o eroare care apare spune un fişier AOL sau aplicare este în continuare să fie difuzate şi nu va permite de actualizare care urmează să fie instalate şi mi-a spus pentru a opri punerea în aplicare, dar, nu am nici o idee despre ceea ce ar putea fi faptul că aplicare, deoarece sunt off line. acest lucru este pe alte PC-ul, care, de asemenea, se execută XP Home sp.3 sigur că orice ajutor ar fi apreciat Vă mulţumim! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Primul lucru pe care mi-ar face este de a lua 9VR, care cred că este cea mai recentă AOL.
| |||
| |||
| Max, se pare că am încercat instalarea Vista Ready versiune înainte şi nu ar instala dreapta. Stiu ca la mine Walmarts locale, pe care le-au de discuri pentru AOL liber pe care le-au şi care spune un Vista gata şi altul, care nu spun Vista gata? deci nu ştiu dacă există o diferenţă sau nu? dar, mi se va dacă pot să-mi găsesc VR disc şi încercaţi din nou. Mulţumesc! Sunt rulează XP Home de drum. |
|
| |||
| |||
| VR este cea mai recentă versiune a recomandat pentru a fi utilizate de către AOL, indiferent de sistemul de operare. Când am sunat-le în numele clienţilor au întotdeauna insista pe obtinerea VR, înainte de a va ajuta mai mult. |
![]() |
|
| Marcaje |