menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

AOL 9.0 SE Problémy

Reply

Thread Tools
Old 13.listopadu 2008, 23:46
Člen Skupina

Default AOL 9.0 SE Problémy

Jenom nainštalovali AOL hneď dvakrát, ale po odhlásení z AOL ako trys, ukazuje na veľký tmavý pruh, ktorý prebieha v celej obrazovke, ako obvykle. potom, keď to ide na hodinu sklo v ľavom hornom rohu obrazovky, že bar nie je přeběhnout a prijímať aktualizácie práve sedí rád, že asi 30 až 45 sekúnd. Potom som si chybu, že uvidíte, hovorí AOL jeden súbor alebo aplikácia stále beží a neumožňuje aktualizáciu na inštaláciu a je mi na vypnutie aplikácie ale nemám potuchy, čo by mohlo byť, že aplikácia, pretože som off line. je to na moje ďalšie PC, ktoré tiež beží XP Home sp.3 pomoci by určite ocenia Vďaka!
Old 14.listopadu 2008, 00:00
Administrátor Skupina

Prvá vec, já bych si je získať 9VR, čo verím, je najnovšia AOL.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14.listopadu 2008, 11:41
Člen Skupina

Ahoj, zdá sa, že som sa pokúsil nainštalovať Vista Připraveno verziu pred inštaláciou, že by nebolo správne. Viem, že na môj lokálne Walmarts, majú disky pre AOL zadarmo a oni jeden, ktorý hovorí Vista pripravený a ďalšie, ktoré neříká Vista ready? tak nevím, jestli existuje rozdiel, alebo nie? ale budem sa, či môžem nájsť VR disku a skúste to znova. Vďaka! I am beh XP Home na ceste.
Old 14.listopadu 2008, 11:53
Administrátor Skupina

VR je najnovšia verzia odporúča, aby ho mohli používať AOL, bez ohľadu na operačný systém.

Keď som im volať na účet zákazníkov vždy trvať na tom, ako sa pred VR pomôže ďalej.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.