![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jenom nainštalovali AOL hneď dvakrát, ale po odhlásení z AOL ako trys, ukazuje na veľký tmavý pruh, ktorý prebieha v celej obrazovke, ako obvykle. potom, keď to ide na hodinu sklo v ľavom hornom rohu obrazovky, že bar nie je přeběhnout a prijímať aktualizácie práve sedí rád, že asi 30 až 45 sekúnd. Potom som si chybu, že uvidíte, hovorí AOL jeden súbor alebo aplikácia stále beží a neumožňuje aktualizáciu na inštaláciu a je mi na vypnutie aplikácie ale nemám potuchy, čo by mohlo byť, že aplikácia, pretože som off line. je to na moje ďalšie PC, ktoré tiež beží XP Home sp.3 pomoci by určite ocenia Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvá vec, já bych si je získať 9VR, čo verím, je najnovšia AOL.
| |||
| |||
| Ahoj, zdá sa, že som sa pokúsil nainštalovať Vista Připraveno verziu pred inštaláciou, že by nebolo správne. Viem, že na môj lokálne Walmarts, majú disky pre AOL zadarmo a oni jeden, ktorý hovorí Vista pripravený a ďalšie, ktoré neříká Vista ready? tak nevím, jestli existuje rozdiel, alebo nie? ale budem sa, či môžem nájsť VR disku a skúste to znova. Vďaka! I am beh XP Home na ceste. |
|
| |||
| |||
| VR je najnovšia verzia odporúča, aby ho mohli používať AOL, bez ohľadu na operačný systém. Keď som im volať na účet zákazníkov vždy trvať na tom, ako sa pred VR pomôže ďalej. |