мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

АОЛ 9,0 СЕ Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 23:46
Мембер Гроуп

Default АОЛ 9,0 СЕ Проблеми

ЈА праведан инсталиран АОЛ двапут, али сада, након одјављивање у оба трыс АОЛ, он показује велику тамну траку која пролази кроз екран као нормалне. онда, кад се иде на сат стакла у горњем левом углу екрана, да бар не претрчати и прихватити само упдате заседа као да за око 30 до 45 секунди. ја добити грешка тај попс горе казивање једног АОЛ датотеку или програм је и даље приказују и неће дозволити да се упдате инсталира и каже ми да искључите апликације, али ја немам појма шта да апликација може бити од сам офф лине. ово је на мој пц других, који такође, је трчање КСП Хоме сп.3 било који помоћ би било поштовати сигурни Хвала!
Old 14. Мар 2008, 00:00
Администратор Гроуп

Прва ствар бих направити је добити 9ВР, што верујем да је последњи АОЛ.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 14. Мар 2008, 11:41
Мембер Гроуп

Бок, ЈА суђен то чинити се инсталирати Виста Реады верзију пре и то не би право инсталирате. Знам на свом локалном Уалмартс, они имају дискове за АОЛ фрее и имају неки тај каже Виста спремни и други који не реци видик спремни? па не знам ако има разлике или не? но, ја ћу се, ако не могу пронаћи своју ВР диск и покушајте поново. Хвала! Ја сам трчање КСП Хоме путем.
Old 14. Мар 2008, 11:53
Администратор Гроуп

ВР је најновију верзију препоручује се користити по АОЛ, без обзира на оперативни систем.

Кад сам их позива у име клијената су увек инсистирати на добијању ВР пре него што ће помоћи даље.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц