![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан инсталиран АОЛ двапут, али сада, након одјављивање у оба трыс АОЛ, он показује велику тамну траку која пролази кроз екран као нормалне. онда, кад се иде на сат стакла у горњем левом углу екрана, да бар не претрчати и прихватити само упдате заседа као да за око 30 до 45 секунди. ја добити грешка тај попс горе казивање једног АОЛ датотеку или програм је и даље приказују и неће дозволити да се упдате инсталира и каже ми да искључите апликације, али ја немам појма шта да апликација може бити од сам офф лине. ово је на мој пц других, који такође, је трчање КСП Хоме сп.3 било који помоћ би било поштовати сигурни Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прва ствар бих направити је добити 9ВР, што верујем да је последњи АОЛ.
| |||
| |||
| Бок, ЈА суђен то чинити се инсталирати Виста Реады верзију пре и то не би право инсталирате. Знам на свом локалном Уалмартс, они имају дискове за АОЛ фрее и имају неки тај каже Виста спремни и други који не реци видик спремни? па не знам ако има разлике или не? но, ја ћу се, ако не могу пронаћи своју ВР диск и покушајте поново. Хвала! Ја сам трчање КСП Хоме путем. |
|
| |||
| |||
| ВР је најновију верзију препоручује се користити по АОЛ, без обзира на оперативни систем. Кад сам их позива у име клијената су увек инсистирати на добијању ВР пре него што ће помоћи даље. |