az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

AOL 9,0 SE Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 13 Kasım 2008, 23:46
Üye Grubu

Default AOL 9,0 SE Sorunları

Ben sadece iki kez şimdi AOL yüklü ama sonra AOL iki trys oturumlarını, bu büyük koyu çubuğunu gösterir normal olarak ekranda çalışır. sonra, zaman ekranın sol üst köşesindeki saat cam gider, bu çubuk üzerinde çalışmıyor ve sadece bu şekilde yaklaşık 30 ila 45 saniye boyunca oturuyor Güncelleştirmeyi kabul edin. Sonra o kadar bir AOL dosya veya uygulama halen çalışan güncelleştirme yüklü olması ve yaz ama uygulamayı kapatmak için, bu uygulamanın ne olabilir hiçbir fikrim yok çünkü Ben söyler izin vermez söyleyerek açılan bir hatası alıyorum sınırlandırmak. Bu da, XP Home sp.3 herhangi bir yardım çalışan diğer bilgisayar açık olduğundan emin sayesinde büyük mutluluk duyacağız!
Old 14 Kasım 2008, 00:00
Yönetici Grubu

Ben de ilk şey, bu ben son AOL olduğunu düşünüyorsanız 9VR edinmektir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 Kasım 2008, 11:41
Üye Grubu

Merhaba, Daha önce Vista Ready sürümünü yüklemeyi denedim ve doğru kurmak değildir görünüyor. Ben yerel Walmarts at AOL ücretsiz olarak diskleri var ve bu Vista ve hazır olan başka bir manzara hazır söylüyorlar söyledi biri var mı? Eğer bir fark da o kadar bilmiyorum? ama, ben se eğer benim VR disk bulabilirsiniz ve yeniden deneyin. Teşekkürler! Ben bu arada XP Home kullanıyorum.
Old 14 Kasım 2008, 11:53
Yönetici Grubu

VR en son sürümü AOL tarafından bağımsız işletim sistemi kullanılmak üzere önerilir.

Önce daha fazla yardımcı olacaktır Ben her zaman elde VR ısrar müşterilerinin adına onları arayın.
Reply

Register

Bookmarks