![]() |
|
| |||
| |||
| Ben sadece iki kez şimdi AOL yüklü ama sonra AOL iki trys oturumlarını, bu büyük koyu çubuğunu gösterir normal olarak ekranda çalışır. sonra, zaman ekranın sol üst köşesindeki saat cam gider, bu çubuk üzerinde çalışmıyor ve sadece bu şekilde yaklaşık 30 ila 45 saniye boyunca oturuyor Güncelleştirmeyi kabul edin. Sonra o kadar bir AOL dosya veya uygulama halen çalışan güncelleştirme yüklü olması ve yaz ama uygulamayı kapatmak için, bu uygulamanın ne olabilir hiçbir fikrim yok çünkü Ben söyler izin vermez söyleyerek açılan bir hatası alıyorum sınırlandırmak. Bu da, XP Home sp.3 herhangi bir yardım çalışan diğer bilgisayar açık olduğundan emin sayesinde büyük mutluluk duyacağız! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de ilk şey, bu ben son AOL olduğunu düşünüyorsanız 9VR edinmektir.
| |||
| |||
| Merhaba, Daha önce Vista Ready sürümünü yüklemeyi denedim ve doğru kurmak değildir görünüyor. Ben yerel Walmarts at AOL ücretsiz olarak diskleri var ve bu Vista ve hazır olan başka bir manzara hazır söylüyorlar söyledi biri var mı? Eğer bir fark da o kadar bilmiyorum? ama, ben se eğer benim VR disk bulabilirsiniz ve yeniden deneyin. Teşekkürler! Ben bu arada XP Home kullanıyorum. |
|
| |||
| |||
| VR en son sürümü AOL tarafından bağımsız işletim sistemi kullanılmak üzere önerilir. Önce daha fazla yardımcı olacaktır Ben her zaman elde VR ısrar müşterilerinin adına onları arayın. |
![]() |
|
| Bookmarks |