менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

AOL 9.0 SE Проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 листопада 2008, 23:46
Член групи

Default AOL 9.0 SE Проблеми

Я тільки що встановив AOL вже двічі, але після Вийдіть з AOL як Trys, вона показує великі темні барі, який проходить по екрану, як звичайно. Потім, коли вона йде на годинник скла у верхньому лівому куті екрану, що панелі не перебігти і прийняти оновлену просто сидить, що близько 30 до 45 секунд. Потім я отримую повідомлення про помилку, яке з'являється до кажучи файлу AOL або застосування все ще працює і не дозволить поновлення повинні бути встановлені і говорить мені, щоб вимкнути програму, але я поняття не маю, що ця заява може бути так як я у автономному режимі. це на мій інший ПК, який також працює XP Home sp.3 будь-яка допомога буде впевнений вдячний Спасибо!
Old 14 листопада 2008, 00:00
Адміністратор групи

Насамперед я б зробити, це отримати 9VR, які я вважаю, є останнім AOL.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 14 листопада 2008, 11:41
Член групи

Привіт, здається, я спробував встановити Vista Ready версію перед і вона не буде встановлювати права. Я знаю, на мій місцевих Walmarts, вони мають диски для AOL вільними і у них одна говорить, що Vista готова, а інший, який не кажу Vista Ready? так що я не знаю, чи є різниця чи ні? Але я собі, якщо я можу знайти свою VR диск і спробуйте знову. Спасибо! Я йду XP Home до речі.
Old 14 листопада 2008, 11:53
Адміністратор групи

ВР є самою останньою версією рекомендовані для використання AOL, незалежно від операційної системи.

Коли я називаю їх за дорученням своїх клієнтів вони завжди наполягають на отриманні ВР, перш ніж вони будуть сприяти подальшому.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми Проблеми проблема. oobrokensilence Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 11 лютого 2008 08:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.