![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що встановив AOL вже двічі, але після Вийдіть з AOL як Trys, вона показує великі темні барі, який проходить по екрану, як звичайно. Потім, коли вона йде на годинник скла у верхньому лівому куті екрану, що панелі не перебігти і прийняти оновлену просто сидить, що близько 30 до 45 секунд. Потім я отримую повідомлення про помилку, яке з'являється до кажучи файлу AOL або застосування все ще працює і не дозволить поновлення повинні бути встановлені і говорить мені, щоб вимкнути програму, але я поняття не маю, що ця заява може бути так як я у автономному режимі. це на мій інший ПК, який також працює XP Home sp.3 будь-яка допомога буде впевнений вдячний Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Насамперед я б зробити, це отримати 9VR, які я вважаю, є останнім AOL.
| |||
| |||
| Привіт, здається, я спробував встановити Vista Ready версію перед і вона не буде встановлювати права. Я знаю, на мій місцевих Walmarts, вони мають диски для AOL вільними і у них одна говорить, що Vista готова, а інший, який не кажу Vista Ready? так що я не знаю, чи є різниця чи ні? Але я собі, якщо я можу знайти свою VR диск і спробуйте знову. Спасибо! Я йду XP Home до речі. |
|
| |||
| |||
| ВР є самою останньою версією рекомендовані для використання AOL, незалежно від операційної системи. Коли я називаю їх за дорученням своїх клієнтів вони завжди наполягають на отриманні ВР, перш ніж вони будуть сприяти подальшому. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми Проблеми проблема. | oobrokensilence | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 11 лютого 2008 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |