![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нов компютър, че е страхотно Тя е на Dell и аз съм толкова щастлив с нея Аз никога няма да купуват на отворите отново и аз ще направя това, което някога не мога да спрете някой от изкупната него. OK, искам да си купя един продукт, където мога да върна всичко ми софтуер, който е на моя компютър на Dell. ако нещо лошо се случва с моя компютър например. лош вирус Тогава beable да изтрие всичко и аз може да се възстанови всичко, върна отново. Какъв продукт бихте препоръчваме. Благодарение на напредналите |
|
| |||
| |||
| Използвах Nero, аз очаквам да изтеглите пробно някъде, за да направите резервно копие на вашите данни на диска, опитайте filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Не дръжте ми към нея, но това може да бъде в състояние да го направя за вас: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero ще работи, има Свободно опции. Cobian Backup Karens репликатор Платено. Acronis Истинската Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis Истинската Image е моето оръжие на избор.
Тя ще ви позволи да направите снимка на вашия диск, включително ОС и всички инсталирани програми, данни т.н., които могат да бъдат възстановени, нито нов твърд диск или дял, извършващи където спряло. Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Назад Става гърба ти става? | Алекс | Общи Софтуер Чат | 3 | 2-ри ноември, 2009 08:55 |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| ... Отново | Macmac508 | Представете Yourself Тук | 5 | 3 юни 2008 12:35 |
| Твърд диск и диск в serise? | Curly_tom | Дискове & сменяемите носители | 3 | 12 Юни 2007 10:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |