![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám nový počítač, je skvělá je to dell a jsem tak šťastná s ním Nikdy koupit zase ok a budu dělat to, co nikdy nemůžu přestat komukoli z nákupu ji. ok Chci si koupit výrobek, kde můžete i zpět to všechno moje software, který je na mém počítači Dell. je-li něco špatného děje, na můj počítač např.. špatný virus pak i beable vymaže všechno a můžu obnovit vše zpět na znovu. Jaký produkt byste doporučit. díky pokročilé |
|
| |||
| |||
| Použil jsem Nero, i očekávat si můžete stáhnout zkušební někde zálohovat data na disk zkuste filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Nedrží mi na ní, ale to může být schopni udělat pro vás: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero bude vše fungovat, je Volný možnosti. Cobian Zálohování Karens Replicator Zaplaceno. Acronis Pravda Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis Pravda Image je moje zbraň volby.
To vám umožní vytvořit obraz disku, včetně operačního systému a všech nainstalovaných programů, dat apod., které mohou být obnoveny buď nový HDD nebo oblast, zabývající se, kde jste přestali. Můj systém: Domů Kompiluje
|