![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα νέο υπολογιστή είναι μεγάλη είναι ένα dell και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό Ποτέ δεν θα αγοράσει και πάλι ματιών και θα κάνω ό, τι μπορώ ποτέ να σταματήσει να αγοράζει κανείς από αυτό. ΟΚ Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν όπου μπορώ να υποστηρίξουμε όλες μου λογισμικό που μου Dell. εάν κάτι κακό συμβαίνει με τον υπολογιστή μου για παράδειγμα. κακός ιός τότε θ beable να εξαφανίσουν τα πάντα και θ μπορεί να αποκαταστήσει τα πάντα πίσω ξανά. ό, τι προϊόν θα σας συστήσει. χάρη στην προηγμένη |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποίησα nero, αναμένω μπορείτε να κατεβάσετε μια δοκιμαστική κάπου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας σε ένα δίσκο, δοκιμάστε filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Μην κρατάτε μου σε αυτό, αλλά αυτό μπορεί να είναι σε θέση να το κάνει για σας: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero θα λειτουργήσει, υπάρχουν Δωρεάν επιλογές. Cobian Backup Karens Replicator Αμειβόμενος. Acronis True Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis True Image είναι το όπλο της επιλογής.
Θα σας επιτρέψει να κάνει μια εικόνα του δίσκου σας, συμπεριλαμβανομένου του OS και όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα, δεδομένα κ.λπ., η οποία μπορεί να αποκατασταθεί, είτε ένα νέο HDD ή διαμέρισμα, που ασκούν όπου είχατε σταματήσει. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιστροφή μέχρι την πίσω μέχρι να σας; | alex | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 2 Νοεμβρίου, 2009 08:55 |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| Πίσω Ξανά ... | Macmac508 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 3η Ιουν 2008 12:35 |
| Σκληρός δίσκος και σε δίσκο serise; | Curly_tom | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 12 Ιουν 2007 10:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |