![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dobio sam novo računalo to je super Dell je to, a ja sam tako sretan s njom I nikad neće kupiti mrežaste opet i ja ću učiniti sve što mogu da se zaustavi bilo tko iz kupovina to. ok želim kupiti proizvod, gdje ja mogu vratiti sve što je moj softver na moj računalo Dell. ako se nešto loše dogodi npr. na mom računalu. loš virus onda ja beable brisati i sve što ja mogu vratiti sve nazad na ponovno. Što bi vam preporučiti proizvod. Thanks in advanced |
|
| |||
| |||
| Koristio sam NERO, Occekujem možete preuzeti suđenja negdje kopiju vaših podataka na disk pokušajte filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Ne držite me za njega, ali to bi moglo biti u mogućnosti to učiniti za Vas: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero će raditi, postoji Free opcija. Cobian Backup Karens Replicator Plaćeni. Acronis True Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis True Image je moje oružje izbora.
To će Vam omogućiti da napravite sliku vašeg pogona, uključujući i sve OS instaliranih programa, podataka i sl., što može biti vraćena u bilo novi HDD ili particiju, na kojoj se nošenje zaustavljeno. My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Back up je da se vaša back up? | alex | Općenito Software Chat | 3 | 2. studeni 2009 08:55 |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| ... Opet Natrag | Macmac508 | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 3. lipnja 2008 12:35 |
| Hard disk i disk u serise? | Curly_tom | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 12. lipnja 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |