![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחשב חדש זה נהדר זהו Dell, ואני כל כך שמחה עם זה אני לעולם לא קונה להשתלב שוב ואני אעשה כל מה שאני יכול לעצור מישהו קונה את זה מ. בסדר, אני רוצה לקנות מוצר בו אני יכול אותו בחזרה את כל תוכנה על המחשב שלי Dell. אם משהו רע יקרה המחשב שלי לדוגמה. רע וירוס אז אני beable כדי למחות הכל החוצה ואני יכול לשחזר את הכל שוב על הגב. איזה מוצר הייתם ממליצים. Thanks in Advanced |
|
| |||
| |||
| הייתי nero, אני מצפה אתה יכול להוריד ניסיון איפשהו כדי לגבות את הנתונים לדיסק כדי לנסות filehippo.com |
|
| |||
| |||
| אל תחזיק לי את זה אבל זה עלול להיות מסוגל לעשות את זה בשבילך: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero יעבוד, יש FREE אפשרויות. גיבוי Cobian Karens Replicator בתשלום. Acronis True Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis True Image הוא נשק הבחירה שלי.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גיבוי של מקבל את הגיבוי? | אלכס | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 2 נובמבר 2009 08:55 |
| Unmountable האתחול, לא נמצאו דיסקים קשיחים, יש לי דיסק של Windows לתיקון | ve0804 | כוננים & נשלפת | 6 | 14th מאי 2009 14:42 |
| כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter | joebeaven | כוננים & נשלפת | 10 | 18 מרץ 2009 17:39 |
| שוב ... | Macmac508 | ואציג את עצמך כאן | 5 | 3rd יוני 2008 12:35 |
| דיסק קשיח או כונן דיסק serise? | Curly_tom | כוננים & נשלפת | 3 | 12th יוני 2007 10:40 |
| שרשרת כלים | |
| |