![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu naują kompiuterį, yra didelis yra Dell ir esu labai laimingas su ja Aš niekada pirkti akių ir vėl aš tai, ką kada galiu sustoti bet pirkti jį. Gerai, aš noriu pirkti produktą, kur galiu grąžinti jį visą savo programinę įrangą, kuri yra mano "Dell. jei kažkas bloga atsitiks su mano kompiuteriu, pvz. Bad virusas tada aš beable ištrinti viską atlikti ir galiu vėl viską sugrąžinti į kartą. Koks produktas patartumėte. Thanks in Advanced |
|
| |||
| |||
| I used Nero, tikiuosi, galite atsisiųsti bandomąją kažkur Atgal į viršų Jūsų duomenis į diską, pabandykite filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Nelaikykite manęs, tačiau tai galėtų padaryti tai už jus: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero dirbs, yra Laisvas puslapį. Cobian Backup Karens REPLICATOR Paide. Acronis True Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis True Image mano ginklas pasirinkimas.
Tai leis jums padaryti jūsų diske, taip pat ir OS ir visų įdiegtų programų vaizdo, duomenų ir tt, kurie gali būti atstatyti arba naują HDD ar skirsnio, vykdančios kur baigėte. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atgal į viršų's getting jūsų Atgal į viršų? | Alex | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 2 lapkritis 2009 08:55 |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk ir paspauskite Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | Kovas 18, 2009 17:39 |
| ... Back Again | Macmac508 | Introduce yourself here | 5 | 3 birželis 2008 12:35 |
| Kietasis diskas ir diskas ir serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 12, 2007 10:40 |
| Temos įrankiai | |
| |