![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un calculator nou, este o mare este un Dell şi eu sunt atât de fericită cu el i nu vor mai cumpăra ochiuri din nou şi voi face tot ce i se poate opri nimeni să cumpere de la el. ok Vreau să cumpăr un produs în cazul în care i se poate întoarce pe toate software-ul meu, care este pe dell computer. daca ceva rau se intampla cu calculatorul meu de ex. rău de virus apoi i beable de a şterge totul afară şi nu pot restaura totul inapoi din nou. ceea ce ar fi produs puteţi recomanda. mersi în avansată |
|
| |||
| |||
| Am folosit Nero, mă aştept puteţi descărca un proces undeva pentru a copia de rezervă a datelor pe un disc încercaţi filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Nu ţineţi-mă la el, dar acest lucru ar putea fi in stare sa o fac pentru tine: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero va locul de muncă, există Free opţiuni. Cobian Backup Karens replicatorul Plătite. Acronis True Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis True Image este arma mea de a alege.
Aceasta vă va permite să facă o imagine de pe unitatea dumneavoastră de stocare, inclusiv sisteme de operare şi toate programele instalate, date, etc, care pot fi recuperate, fie la un nou HDD sau partiţie, care desfăşoară de unde a rămas. Sistemul meu: Home Build
|
![]() |
|
| Marcaje |