![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám nový počítač, je skvelá je to dell a som tak šťastná s ním Nikdy kúpiť zase ok a budem robiť to, čo nikdy nemôžem prestať komukoľvek z nákupu ju. ok Chcem si kúpiť výrobok, kde môžete aj späť to všetko moje softvér, ktorý je na mojom počítači Dell. ak je niečo zlé deje, na môj počítač napr. zlý vírus potom aj beable vymaže všetko a môžem obnoviť všetko späť na znova. Aký produkt by ste odporučiť. vďaka pokročilé |
|
| |||
| |||
| Použil som Nero, aj očakávať si môžete stiahnuť skúšobnú niekde zálohovať dáta na disk skúste filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Nedrží mi na nej, ale to môže byť schopní urobiť pre vás: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero bude všetko fungovať, je Voľný možnosti. Cobian Zálohovanie Karens Replicator Zaplaceno. Acronis Pravda Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis Pravda Image je moja zbraň voľby.
To vám umožní vytvoriť obraz disku, vrátane operačného systému a všetkých nainštalovaných programov, dát, atď, ktoré môžu byť obnovené buď nový HDD alebo oblasť, zaoberajúce sa, kde ste prestali. Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Späť hore na chrbát dostať hore? | alex | Všeobecné Software Chat | 3 | 2 novembra 2009 08:55 |
| Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. mája 2009 14:42 |
| Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. marca 2009 17:39 |
| ... Späť | Macmac508 | Predstavte Yourself Tu | 5 | 3. júna 2008 12:35 |
| Pevný disk a disk v SERIS? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12 júna 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |