![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| добио сам ново рачунар то је супер Делл је то, а ја сам тако срећан с њом И никад неће купити мреже опет и ја ћу учинити све што могу да се заустави било ко из куповина то. ок желим купити производ, где ја могу вратити све што је мој софтвер на мој рачунар Делл. ако се нешто лоше деси нпр на мом рачунару. лош вирус онда ја беабле брисати и све што ја могу вратити све назад на поново. Шта би вам препоручити производ. Тханкс ин адванцед |
|
| |||
| |||
| Користио сам НЕРО, Оццекујем можете преузети суђења негде копију ваших података на диск покушајте филехиппо.цом |
|
| |||
| |||
| Не држите ме за њега, али то би могло бити у могућности то учинити за Вас: хттп://ууу.филехиппо.цом/доунлоад_неро_бурнинг_ром/ |
|
| |||
| |||
| Неро ће да раде, постоји Фрее опција. Цобиан Бацкуп Каренс Реплицатор Плаћени. Ацронис Труе Имаге Неро 8 Ултра Едитион |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ацронис Труе Имаге је моје оружје избора.
То ће вам омогућити да направите слику вашег погона, укључујући и све ОС инсталираних програма, података и сл, што може бити враћена у било нови ХДД или партицију, на којој се ношење заустављено. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|