![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримав новий комп'ютер, це здорово це Dell, і я так щаслива з ним Я ніколи не купить сітку знову і я буду робити все, що можу, щоб люди припинили купувати його. OK Я хочу купити продукт, де я можу повернутися все це програмне забезпечення, що моє місце на моєму комп'ютері Dell. Якщо щось погане трапляється з моїм комп'ютером, наприклад. Потім вірус погано я beable стерти всі, і я можу відновити все знову. який продукт ви рекомендували б. Завдяки Розширений |
|
| |||
| |||
| Я використав Nero, я сподіваюся, ви можете завантажити пробну то створіть резервну копію даних на диску спробувати filehippo.com |
|
| |||
| |||
| Не тримайте мене, але це може бути в змозі робити це для вас: http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/ |
|
| |||
| |||
| Nero буде працювати, є Безкоштовні варіанти. Cobian Backup Кареном Replicator Виплачено. Acronis True Image Nero 8 Ultra Edition |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acronis True Image моя зброя вибору.
Це дозволить вам зробити образ диска, включаючи ОС і всіх встановлених програм, даних і т.д., які можуть бути відновлені або нового жорсткого диска або розділу, несучи від того, де ви зупинилися. Моя система: Головна Build
|