menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Zpět nahoru na záda dostat nahoru?

Reply

Thread Nástroje
Old 4. května 2007, 14:50
Dárce Skupina

Default Zpět nahoru na záda dostat nahoru?

Řekněme, že si uvědomíte, že je důležité zálohování vás všechny důležité údaje. Ale to si uvědomíte, že Windows může udělat pro vás?

1: Poslední Dobrý konfigurace: Pokaždé, když vypínání vašeho systému Windows vytvoří zálohu registru a určitých nastavení ovladače (konkrétně ty, které v HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). Pokud věci jdou nakřivo a nemůžete spustit systém Windows (nebo pokud máte obavy, pokud jde o nové grafické ovladače, které jste právě instalován), můžete obnovit počítač do předchozího stavu stiskem F8 těsně předtím, než se spustí Windows. Pomocí šipkami vybrat Poslední známá funkční konfiguraceA stiskněte Vstup. (Pokud jste již restart Windows s hardwarem nastavení nechcete, tento způsob nefunguje, protože systém uložen info od těch, řidiči ve své zálohy, když jste v poslední době opustit Windows.)

2: Zařízení Driver Rollback: Windows XP automaticky zálohuje vaše staré ovladače, když jejich aktualizaci. Můžete obnovit zařízení na způsob, jakým byl před aktualizací, které se uchylují k této zálohy, kdy nový řidič způsobí problémy. Vybrat Start, Spustit, Typ: text devmgmt.mscA stiskněte Vstup otevřít Device Manager. Double-klikněte na zařízení, jehož ovladač chcete obnovit otevřete jeho dialogovém okně Vlastnosti. Klikněte na Driver kartu a vyberte Roll Back Driver..

3: Obnovení systému: Dobrým způsobem, jak zálohovat nastavení systému, ovladače a kritické systémové soubory v XP pomocí nástroje Obnovení systému, který lze zálohovat konfiguraci automaticky na definované harmonogram, pokud si vyčlenit dostatečné skladovací na to. Použijte jej zálohovat (které označuje jako "body obnovení") před provedením jakékoli změny systému (Windows vytvoří nový bod obnovení automaticky vždy, když budete instalovat nový software). Vyberte Začít, Všechny programy, Příslušenství, Systémové nástroje Obnovení systému. Poté zvolte Vytvořit bod obnovení a pokračujte podle pokynů. Obnovení systému nebude mít vliv na vaše data, ani pracovat pokaždé, takže se nemusíte spoléhat na to, jak vaše jediná ochrana.

4: Hardwarové profily: Ty by mohly nalézt užitečné při testování nového hardwaru, nebo ovladače zařízení. Vybrat Start, Spustit, Typ příkaz sysdm.cplA stiskněte Vstup. Klikněte na Hardware kartu a pak Hardwarové profily tlačítko. Vyberte aktuální profil. nebo profil, který chcete zálohovat, ze seznamu a klepněte na tlačítko Kopírovat. Název je něco jako Test Profil a stiskněte Vstup. Vyberte nastavení startu si pod 'Hardwarové profily výběr' a klepněte na tlačítko OK. Po restartování PC, zvolte Test Profil (nebo to, co jste jmenoval profilu). Pokud vaše pokusy učinit Windows nepoužitelný, vyberte si svůj původní profil na spuštění rychlé, možná budete muset změnit váš hardware zpět taky. Pokud se vám líbí nové konfigurace, návrat do Hardwarové profily okno a buď odstranit staré výchozí profil nebo provést novou svou výchozí.

5: Windows' Backup Utility: Chcete-li zálohovat soubory ručně v XP, vyberte Start, Programy (nebo Všechny programy), Příslušenství, Systémové nástroje Zálohování. Uživatelé XP Home Edition lze nainstalovat program z CD Windows: Hledejte ji v VALUEADD \ MSFT \ ntbackup složku, klepněte na pravé - Ntbackup obrázek, a zvolte Instalace.

Buď předpověděli, že užitečnost je funkce Automatické obnovení systému nefunguje v XP Home.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 13. července 2009, 12:01
Dárce Skupina

Nikdy jsem obtěžovat s zálohovat nestojí za vzniklé potíže, pokud se zeptáte mě. všech mých důležitých dat (obrázky / soubory) je na samostatném disku .. nejbezpečnější a nejlepší způsob, jak si myslím, že bych ani kopírovat program instalovat soubory na druhém disku takže pokud někdy i nutné znovu nainstalovat systém Windows jsem jim to znovu nainstalovat novější

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 10. srpna 2009, 01:55
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal pete21 View Post
Nikdy jsem obtěžovat s zálohovat nestojí za vzniklé potíže, pokud se zeptáte mě. všech mých důležitých dat (obrázky / soubory) je na samostatném disku .. nejbezpečnější a nejlepší způsob, jak si myslím, že bych ani kopírovat program instalovat soubory na druhém disku takže pokud někdy i nutné znovu nainstalovat systém Windows jsem jim to znovu nainstalovat novější
Co když je samostatný pevný disk zemře?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 2 listopadu 2009, 08:55
Nový člen skupiny

Default Re: Zpátky na záda dostat nahoru?

Zkuste Drobo, právě jsem koupil jeden, jsou skvělé pro pořádání vašich informací s hot-swap nájezdu je cenově efektivní alternativou, pokud máte TB dat, jako jsme my
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hello, I'm Back Again ....... Emrys88 Představte Yourself Zde 6 21. březen 2009 13:37
... Zpět Macmac508 Představte Yourself Zde 5 3. června 2008 12:35
Získejte zpět na PC, když jsem poprvé se mu to nepodařilo. hadleigh_101 Operační systémy Windows 11 12. července 2007 05:58
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.