μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Επιστροφή μέχρι την πίσω μέχρι να σας;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Μαΐου 2007, 14:50
Ομάδα Δωρητών

Default Επιστροφή μέχρι την πίσω μέχρι να σας;

Ας πούμε ότι έχετε συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει την υποστήριξη όλων των σημαντικών δεδομένων σας. Ελπίζω να συνειδητοποιείτε ωστόσο ότι τα Windows μπορούν να κάνουν για σας;

1: Τελευταία και σωστές ρυθμίσεις: Κάθε φορά που θα κλείσει το σύστημα σας, τα Windows κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου και ορισμένες ρυθμίσεις του οδηγού (ειδικότερα, σε εκείνα HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). Αν τα πράγματα πάνε στραβά και δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τα Windows (ή εάν έχετε ανησυχίες για ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών που μόλις εγκαταστήσατε), μπορείτε να επαναφέρετε το μηχάνημά σας στην προηγούμενη κατάστασή του, πατώντας F8 λίγο πριν από την εκκίνηση των Windows. Χρησιμοποιήστε το βελάκια για να επιλέξετε Τελευταίες γνωστές και σωστές ρυθμίσειςΚαι πατήστε Εισάγετε. (Αν έχετε ήδη επανεκκίνηση των Windows με ρυθμίσεις υλικού δεν θέλετε, η τεχνική αυτή δεν θα λειτουργήσει το σύστημα, επειδή οι πληροφορίες αποθηκεύονται από αυτούς τους οδηγούς με την εφεδρική όταν πλέον πρόσφατα αποχώρησε Windows.)

2: Device Driver Rollback: Windows XP αυτόματα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας τα παλιά προγράμματα οδήγησης συσκευών κατά την ενημέρωση τους. Μπορείτε να επαναφέρετε μια συσκευή με τον τρόπο που ήταν πριν από την ενημέρωση ως προς αυτό το αντίγραφο ασφαλείας, όταν ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης προκαλεί προβλήματα. Επιλέγω Start, Run, Πληκτρολογήστε: devmgmt.mscΚαι πατήστε Εισάγετε να ανοίξει Device Manager. Κάντε διπλό κλικ στη συσκευή οδηγός του οποίου θέλετε να επαναφέρετε για να ανοίξει το παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες. Κάντε κλικ στο Οδηγός καρτέλα και επιλέξτε Roll Back Driver..

3: Επαναφορά Συστήματος: Ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων συστήματος, προγράμματα οδήγησης και κρίσιμα αρχεία συστήματος σε XP είναι χρησιμοποιώντας την Επαναφορά Συστήματος, η οποία μπορεί να υποστηρίξει τη ρύθμιση αυτόματα για ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, εάν διαθέσει επαρκή αποθήκευση σε αυτή. Χρησιμοποιήστε αυτό για να κάνουν αντίγραφα ασφαλείας (η οποία αναφέρεται ως "σημεία επαναφοράς") πριν κάνει οποιαδήποτε αλλαγή του συστήματος (Windows δημιουργούν ένα νέο σημείο επαναφοράς αυτόματα κάθε φορά που κάνετε εγκατάσταση νέου λογισμικού.) Επιλέξτε Εκκίνηση, Όλα τα προγράμματα, Εξαρτήματα, Εργαλεία Συστήματος, η Επαναφορά Συστήματος. Στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργήστε ένα σημείο επαναφοράς και ακολουθήστε τις υποδείξεις. Επαναφορά Συστήματος δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας, δεν λειτουργεί κάθε φορά, έτσι δεν μετράνε για την ως η μόνη σας προστασία.

4: Hardware Προφίλ: Μπορείτε να βρείτε αυτά τα χρήσιμα κατά τη δοκιμή νέου υλικού ή προγραμμάτων οδήγησης συσκευών. Επιλέγω Start, Run, Τύπου sysdm.cplΚαι πατήστε Εισάγετε. Κάντε κλικ στο Hardware καρτέλα και, κατόπιν, το Hardware Προφίλ κουμπί. Επιλέξτε το τρέχον προφίλ. ή το προφίλ που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, από τη λίστα και κάντε κλικ Αντιγραφή. Όνομα είναι κάτι σαν Test Προφίλ και πατήστε Εισάγετε. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις που προτιμάτε εκκίνησης στο «προφίλ υλικού επιλογής", και κάντε κλικ ΟΚ. Όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, επιλέξτε Test Προφίλ (ή όπως αλλιώς ονομάζεται το προφίλ σας). Αν σας κάνουν πειράματα άχρηστα Windows, επιλέξτε την αρχική σας προφίλ κατά την εκκίνηση εντολών? Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το υλικό σας πίσω, πάρα πολύ. Αν σας αρέσει η νέα ρύθμιση, επιστροφή στο προφίλ υλικού διαλόγου και είτε να διαγράψετε το παλιό προφίλ ή να κάνει προεπιλογή το νέο σας προεπιλογή.

5: Τα Windows "Backup Utility: Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στο χέρι XP, επιλέξτε Έναρξη, ΠρογράμματαΌλα τα προγράμματα), Accessories, System Tools, Backup. Οι χρήστες των XP Home Edition να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα από το CD των Windows: Κοιτάξτε, για την Valueadd \ MSFT \ Ntbackup φάκελο, κάντε δεξί κλικ στο Ntbackup αρχείο και επιλέξτε Εγκατάσταση.

Να προειδοποιήσει ότι η χρησιμότητα της Αυτόματης Αποκατάστασης Συστήματος χαρακτηριστικό δεν λειτουργεί σε XP Home.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 13 Ιουλίου 2009, 12:01
Ομάδα Δωρητών

Ποτέ δεν με ενοχλεί back up δεν αξίζει την ταλαιπωρία, αν με ρωτήσεις. όλα μου τα σημαντικά στοιχεία (φωτογραφίες / αρχεία) είναι σε ξεχωριστή σκληρούς δίσκους .. ασφαλέστερο και καλύτερο τρόπο νομίζω ότι ακόμα και αντίγραφο του προγράμματος εγκατάσταση αρχεία σχετικά με το δεύτερο δίσκο έτσι ώστε αν ποτέ i ανάγκη να δοθεί μια νέα εγκατάσταση των Windows έχω να εγκαταστήσετε εκ νέου αργότερα

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 10 Αυγούστου 2009, 01:55
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας pete21 View Post
Ποτέ δεν με ενοχλεί back up δεν αξίζει την ταλαιπωρία, αν με ρωτήσεις. όλα μου τα σημαντικά στοιχεία (φωτογραφίες / αρχεία) είναι σε ξεχωριστή σκληρούς δίσκους .. ασφαλέστερο και καλύτερο τρόπο νομίζω ότι ακόμα και αντίγραφο του προγράμματος εγκατάσταση αρχεία σχετικά με το δεύτερο δίσκο έτσι ώστε αν ποτέ i ανάγκη να δοθεί μια νέα εγκατάσταση των Windows έχω να εγκαταστήσετε εκ νέου αργότερα
Κι αν το ξεχωριστό σκληρό δίσκο πεθαίνει;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 2 Νοεμβρίου, 2009, 08:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Re: Επιστροφή του μέχρι να σας υποστηρίξει;

Δοκιμάστε ένα Drobo, μόλις αγόρασα ένα είναι λαμπρό για την εκμετάλλευση των πληροφοριών σας με δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής επιδρομή είναι μια οικονομικώς αποδοτική εναλλακτική λύση, εάν έχετε φυματίωση των δεδομένων, όπως μας
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γεια σας, είμαι πίσω ...... πάλι. Emrys88 Καθιέρωση Yourself Εδώ 6 21 Μαρ 2009 13:37
Πίσω Ξανά ... Macmac508 Καθιέρωση Yourself Εδώ 5 3η Ιουν 2008 12:35
Πάρτε πίσω στο PC, όταν για πρώτη φορά είχε αυτό. hadleigh_101 Λειτουργικά συστήματα Windows 11 12 Ιουλ 2007 05:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.