kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Vissza Kezd el a back up?

Reply

Téma eszközök
Old Május 4 2007, 14:50
Donor Group

Default Vissza Kezd el a back up?

Tegyük fel, hogy tudod, hogy fontos támogatásának meg az összes fontos adatot. De tudod, hogy a Windows nem tud ez az Ön számára?

1: Legutolsó helyes konfiguráció: Minden alkalommal, amikor bezárták a rendszert, a Windows teszi a mentés bizonyos nyilvántartási és vezérlő beállításait (pontosabban azok HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). Ha a dolgok félrecsúszik, és nem tudja elindítani a Windows (vagy ha aggályai vannak az új grafikus vezérlő már csak telepítve van), akkor állítsa vissza a gépet, hogy a korábbi állami gomb F8 előtt, a Windows indulásakor. Használja a nyilakkal kiválasztásához Last Known Good Configuration, És nyomjuk Enter. (Ha már újraindult a Windows Hardware beállítások nem akarod, ez a technika nem fog működni, mert a rendszerben tárolt információk az említett vezetők a mentést, amikor utoljára kilépett a Windows-t.)

2: Device Driver Rollback: A Windows XP automatikusan támogatja fel a régi eszközillesztők ha frissíti azokat. Ön tudja helyreállítani a készüléket, ahogy azt a frissítés előtt a mentés reverting e, ha egy új driver okoz problémákat. Választ Start Futtatás, Típus: be a devmgmt.msc parancsot, És nyomjuk Enter megnyitásához Eszközkezelő. Kattintsunk duplán a készülékhez, amelynek vezérlő akarjuk visszaállítani, hogy megnyitja a Tulajdonságok párbeszédpanelt. Kattintson a Driver fülre, és válassza Illesztőprogram-visszaállítási..

3: A Rendszer-visszaállítás: Egy jó módja annak, hogy vissza rendszer beállításait, a járművezetők, és a kritikus rendszer fájlokat XP Rendszer-visszaállítás segítségével, amely vissza a konfigurációs automatikusan egy meghatározott ütemezés ha elegendő tároló is. Használd a biztonsági mentések (ami arra utal, hogy a "visszaállítási pontok"), mielőtt bármilyen változást rendszer (Windows létrehoz egy új visszaállítási pontot, amikor automatikusan telepíti az új szoftvert.) Kiválasztása Start, Minden program, Kiegészítők, Rendszereszközök, Rendszer-visszaállítás. Ezután válasszuk ki A Visszaállítási pont létrehozása és kövesse az instrukciókat. Rendszer-visszaállítás nem befolyásolja az adatokat, és nem is minden alkalommal, munka, ezért nem számítanak rá, mint az egyetlen védelem.

4: Hardver Üzemmód: Lehet, hogy találják meg ezeket a hasznos, ha új hardver vagy tesztelés eszközillesztők. Választ Start Futtatás, Típus be a sysdm.cpl parancsot, És nyomjuk Enter. Kattintson a Hardver fülre, majd a Hardver Üzemmód gombra. Válassza ki az aktuális üzemmódot. vagy a kívánt profilra vissza, a listáról, és kattintson Másolás. Név valami hasonló Teszt Szolgáltatások és nyomjuk meg Enter. Válassza ki az indítási beállításokat inkább a "Hardware profilok kiválasztására, és kattintson OK. Amikor újraindítja a számítógépet, válassza a Teszt Szolgáltatások (vagy bármi is nevezték a profil). Ha a kísérletek, hogy a Windows használhatatlanná Válassz eredeti profilja a gyors indítás, előfordulhat, hogy módosítani kell a hardver vissza is. Ha tetszik az új konfiguráció, térjen vissza a hardver Üzemmód párbeszédpanelen, és vagy törölni a régi alapértelmezett profilt, vagy az új alapértelmezett.

5: Windows Backup Utility: Ha vissza a fájlokat manuálisan XP, válasszon Start Programok (vagy Minden program), Accessories, System Tools, Backup. A felhasználók az XP Home Edition tudja telepíteni a programot a Windows CD-t: Nézd meg a Valueadd \ MSFT \ NTBackup mappát, kattintson a jobb gombbal a Ntbackup fájlra, és válassza Telepítés.

Legyen forewarned, hogy a közüzemi automatikus rendszer-helyreállító funkció nem működik XP Home.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Július 13 2009, 12:01
Donor Group

Soha nem zavarta a vissza nem ér a kényelmetlenségért, ha engem kérdezel. minden fontos adatot (kép / kép) van egy külön merevlemez .. legbiztonságosabb és legjobban azt hiszem, még másolni programot telepíti a fájlokat a második meghajtó így ha valaha én, hogy újra kell telepíteni a Windows van, hogy később újra telepíteni

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Augusztus 10 2009, 01:55
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by pete21 View Post
Soha nem zavarta a vissza nem ér a kényelmetlenségért, ha engem kérdezel. minden fontos adatot (kép / kép) van egy külön merevlemez .. legbiztonságosabb és legjobban azt hiszem, még másolni programot telepíti a fájlokat a második meghajtó így ha valaha én, hogy újra kell telepíteni a Windows van, hogy később újra telepíteni
Mi van akkor, ha a külön merevlemezt meghal?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old November 2, 2009, 08:55
Új tag Csoport

Default Re: Vissza Kezd el a back up?

Próbálja ki a Drobo, én épp most vettem egy briliáns azok a gazdaság adatait, forró közben cserélhető raid ez egy költséghatékony alternatívát, ha a TB adat, mint mi
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.