![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tegyük fel, hogy tudod, hogy fontos támogatásának meg az összes fontos adatot. De tudod, hogy a Windows nem tud ez az Ön számára? 1: Legutolsó helyes konfiguráció: Minden alkalommal, amikor bezárták a rendszert, a Windows teszi a mentés bizonyos nyilvántartási és vezérlő beállításait (pontosabban azok HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). Ha a dolgok félrecsúszik, és nem tudja elindítani a Windows (vagy ha aggályai vannak az új grafikus vezérlő már csak telepítve van), akkor állítsa vissza a gépet, hogy a korábbi állami gomb F8 előtt, a Windows indulásakor. Használja a nyilakkal kiválasztásához Last Known Good Configuration, És nyomjuk Enter. (Ha már újraindult a Windows Hardware beállítások nem akarod, ez a technika nem fog működni, mert a rendszerben tárolt információk az említett vezetők a mentést, amikor utoljára kilépett a Windows-t.) 2: Device Driver Rollback: A Windows XP automatikusan támogatja fel a régi eszközillesztők ha frissíti azokat. Ön tudja helyreállítani a készüléket, ahogy azt a frissítés előtt a mentés reverting e, ha egy új driver okoz problémákat. Választ Start Futtatás, Típus: be a devmgmt.msc parancsot, És nyomjuk Enter megnyitásához Eszközkezelő. Kattintsunk duplán a készülékhez, amelynek vezérlő akarjuk visszaállítani, hogy megnyitja a Tulajdonságok párbeszédpanelt. Kattintson a Driver fülre, és válassza Illesztőprogram-visszaállítási.. 3: A Rendszer-visszaállítás: Egy jó módja annak, hogy vissza rendszer beállításait, a járművezetők, és a kritikus rendszer fájlokat XP Rendszer-visszaállítás segítségével, amely vissza a konfigurációs automatikusan egy meghatározott ütemezés ha elegendő tároló is. Használd a biztonsági mentések (ami arra utal, hogy a "visszaállítási pontok"), mielőtt bármilyen változást rendszer (Windows létrehoz egy új visszaállítási pontot, amikor automatikusan telepíti az új szoftvert.) Kiválasztása Start, Minden program, Kiegészítők, Rendszereszközök, Rendszer-visszaállítás. Ezután válasszuk ki A Visszaállítási pont létrehozása és kövesse az instrukciókat. Rendszer-visszaállítás nem befolyásolja az adatokat, és nem is minden alkalommal, munka, ezért nem számítanak rá, mint az egyetlen védelem. 4: Hardver Üzemmód: Lehet, hogy találják meg ezeket a hasznos, ha új hardver vagy tesztelés eszközillesztők. Választ Start Futtatás, Típus be a sysdm.cpl parancsot, És nyomjuk Enter. Kattintson a Hardver fülre, majd a Hardver Üzemmód gombra. Válassza ki az aktuális üzemmódot. vagy a kívánt profilra vissza, a listáról, és kattintson Másolás. Név valami hasonló Teszt Szolgáltatások és nyomjuk meg Enter. Válassza ki az indítási beállításokat inkább a "Hardware profilok kiválasztására, és kattintson OK. Amikor újraindítja a számítógépet, válassza a Teszt Szolgáltatások (vagy bármi is nevezték a profil). Ha a kísérletek, hogy a Windows használhatatlanná Válassz eredeti profilja a gyors indítás, előfordulhat, hogy módosítani kell a hardver vissza is. Ha tetszik az új konfiguráció, térjen vissza a hardver Üzemmód párbeszédpanelen, és vagy törölni a régi alapértelmezett profilt, vagy az új alapértelmezett. 5: Windows Backup Utility: Ha vissza a fájlokat manuálisan XP, válasszon Start Programok (vagy Minden program), Accessories, System Tools, Backup. A felhasználók az XP Home Edition tudja telepíteni a programot a Windows CD-t: Nézd meg a Valueadd \ MSFT \ NTBackup mappát, kattintson a jobb gombbal a Ntbackup fájlra, és válassza Telepítés. Legyen forewarned, hogy a közüzemi automatikus rendszer-helyreállító funkció nem működik XP Home.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem zavarta a vissza nem ér a kényelmetlenségért, ha engem kérdezel. minden fontos adatot (kép / kép) van egy külön merevlemez .. legbiztonságosabb és legjobban azt hiszem, még másolni programot telepíti a fájlokat a második meghajtó így ha valaha én, hogy újra kell telepíteni a Windows van, hogy később újra telepíteni
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| Próbálja ki a Drobo, én épp most vettem egy briliáns azok a gazdaság adatait, forró közben cserélhető raid ez egy költséghatékony alternatívát, ha a TB adat, mint mi |