פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

גיבוי של מקבל את הגיבוי?

Reply

שרשרת כלים
Old 4 במאי 2007, 14:50
קבוצת תורמים

Default גיבוי של מקבל את הגיבוי?

נניח שאתה realise החשיבות של מגבה את כל הנתונים החשובים. אבל אתה realise כי Windows יכול לעשות את זה בשבילך?

1: Good Configuration אחרון: בכל פעם שאתה לכבות את מערכת Windows עושה גיבוי מסוימות של הרישום ואת הנהג הגדרות (ליתר דיוק, מי HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). אם הדברים הולכים awry ואתה לא יכול להפעיל את Windows (או אם יש לך חששות לגבי גרפיקה חדשה הנהג מותקן לך עתה), תוכל לשחזר את המחשב למצבו הקודם על ידי לחיצה על F8 רק לפני הפעלת Windows. השתמש במקשי החיצים כדי לבחור Last Known Good Configurationוהקש הזן. (אם כבר יש לך את Windows מחדש עם הגדרות החומרה אתה לא רוצה, טכניקה זו לא תעבוד, כי מערכת המידע המאוחסן מאלה הנהגים שלה גיבוי בעת האחרונה exited Windows.)

2: מנהל ההתקן החזרה: Windows XP מגבה באופן אוטומטי את הישן מנהלי התקנים כאשר אתה מעדכן אותם. אתה יכול לשחזר את המכשיר דרך זה היה לפני העדכון לפי מביטול זו גיבוי כאשר מנהל ההתקן החדש גורם לבעיות. בחר התחל, הפעלה, סוג: devmgmt.mscוהקש הזן לפתוח מנהל ההתקנים. לחץ פעמיים על ההתקן, אשר נהג אתה רוצה לשחזר מאפיינים כדי לפתוח את תיבת הדו שיח. לחץ על מנהל התקן הכרטיסייה ובחר חזור למנהל התקן קודם..

3: שחזור המערכת: טוב הדרך לגבות את הגדרות המערכת, מנהלי התקנים וערכות קריטי מערכת הקבצים ב XP היא באמצעות שחזור המערכת, אשר יכול לגבות באופן אוטומטי את התצורה מוגדרת על לוח הזמנים, אם אתה מספיק להקצות שטח אחסון אליו. השתמש בו כדי לבצע גיבויים (שבו הוא מכנה "נקודות שחזור") לפני ביצוע כל שינוי המערכת (Windows יוצרת נקודת שחזור חדשה באופן אוטומטי כאשר אתה מתקין תוכנה חדשה.) בחר התחלה, כל התוכניות, עזרים, כלי מערכת, שחזור המערכת. לאחר מכן, בחר יצירת נקודת שחזור ופעל לפי ההנחיות. שחזור המערכת אינו משפיע על הנתונים שלך, ולא האם זה עובד בכל פעם, כדי לא לסמוך על זה כמו שלך רק הגנה.

4: פרופילי חומרה: אתה עלול למצוא את שימושי כאשר בדיקות חומרה חדשה או מנהלי התקן. בחר התחל, הפעלה, סוג sysdm.cplוהקש הזן. לחץ על חומרה ולאחר מכן על הכרטיסייה חומרה פרופילים כפתור. בחר את הפרופיל הנוכחי. או את הפרופיל שברצונך לגבות, מתוך הרשימה, ולחץ על העתק. שם זה משהו כמו בדיקת פרופיל ולחצו הזן. בחר את הגדרות ההפעלה אתה מעדיף תחת 'פרופילי חומרה הבחירה', ולחץ על אישור. כאשר מפעילים מחדש את המחשב, בחר בדיקת פרופיל (או מה שזה לא יהיה לך שם את הפרופיל). אם הניסויים שלך להפוך את Windows לא שמיש, לבחור את הפרופיל המקורי בכתובת ההפעלה הנחיה; ייתכן שיהיה עליך לשנות את החומרה בחזרה, גם. אם אתה אוהב את התצורה החדשה, על מנת להחזיר את תיבת הדו שיח פרופילי חומרה ו או למחוק את פרופיל ברירת המחדל הישנה או החדשה להפוך את ברירת המחדל.

5: Windows' לגיבוי: כדי לגבות את הקבצים באופן ידני ב-XP, בחר התחל, תוכניות (או כל התוכניות), עזרים, כלי מערכת גיבוי. משתמשי XP Home Edition, יכול להתקין את התוכנית מתוך התקליטור של Windows: חפש את זה valueadd \ msft \ ntbackup התיקייה באמצעות לחצן העכבר הימני על Ntbackup קובץ, ובחר התקן.

היה מועד כי תוכנית השירות של תכונת השחזור האוטומטי של המערכת לא פועלת ב XP Home.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old יולי 13 2009, 12:01
קבוצת תורמים

אני אף פעם לא מפריע עם הגיבוי לא שווה את הנוחות, אם את שואלת אותי. כל הנתונים החשובים (תמונות / קבצים) היא נפרדת harddrive .. הבטוחה הטובה ביותר ואת הדרך בה אני חושב שאני אפילו להעתיק תוכנית ההתקנה של קבצים על הכונן השני, אז אם אי פעם אני צריך להתקין מחדש את חלונות אני צריך להתקין אותן מחדש מאוחר יותר

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 10 אוגוסט 2009, 01:55
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pete21 View Post
אני אף פעם לא מפריע עם הגיבוי לא שווה את הנוחות, אם את שואלת אותי. כל הנתונים החשובים (תמונות / קבצים) היא נפרדת harddrive .. הבטוחה הטובה ביותר ואת הדרך בה אני חושב שאני אפילו להעתיק תוכנית ההתקנה של קבצים על הכונן השני, אז אם אי פעם אני צריך להתקין מחדש את חלונות אני צריך להתקין אותן מחדש מאוחר יותר
מה אם נפרדים כונן קשיח מת?

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 2 נובמבר 2009, 08:55
קבוצת חברות חדשות

Default Re: גיבוי של מקבל את הגיבוי?

נסה Drobo, יש לי רק קנה אחד הם מבריק מחזיק את המידע שלך עם הפשיטה swappable חם היא עלות אלטרנטיבית יעילה אם יש לך TB של נתונים כמו לנו
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שלום, אני חזרה ...... שוב. Emrys88 ואציג את עצמך כאן 6 21st מרץ 2009 13:37
שוב ... Macmac508 ואציג את עצמך כאן 5 3rd יוני 2008 12:35
קבל מחשב לראש כשאני הראשונה זה היה. hadleigh_101 מערכות ההפעלה Windows 11 12th יולי 2007 05:58
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.