![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tarkime, kad jūs suprantate, kad jūsų atsarginės kopijos visų svarbių duomenų svarbą. Bet ar jūs suprantate, kad "Windows" gali padaryti tai už jus? 1: Paskutinė gera konfigūracija: Kiekvieną kartą, išjunkite sistemos Windows sukuria tam tikrus registro ir tvarkyklės atsarginę kopiją (konkrečiai, tų HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). Jei viskas vyks Przekrzywiony ir negalima paleisti "Windows" (arba jei turite klausimų apie naujus grafinius vairuotojo ką tik nustatė), galite atkurti kompiuterio į ankstesnę būseną, paspauskite F8 prieš paleidžiant Windows. Naudokite rodyklių pasirinkti Last Known Good ConfigurationIr paspauskite Registracija. (Jei jau turite iš naujo paleisti Windows su aparatūros parametrus nenorite, kad šis metodas neveikia, nes sistemoje saugomas nuo savo atsarginės kai neseniai išėjo tvarkykles Windows info.) 2: Driver Rollback: "Windows XP" automatiškai palaiko jūsų senų įrenginių tvarkykles, jei juos atnaujinti. Galite atkurti prietaiso į tai, kaip buvo prieš atnaujinimas sugrįžtama prie šios kopijos, kai naujos tvarkyklės kelia problemų. Pasirinkti Pradėti, VykdytiĮrašykite: devmgmt.mscIr paspauskite Registracija atidaryti Device Manager. Dukart spustelėkite įrenginį, kurio tvarkyklę norite atkurti atidaryti savo langą. Spauskite Vairuotojas ir pasirinkite Roll Back Driver.. 3: System Restore: Geras būdas daryti atsargines kopijas sistemos parametrus, tvarkykles ir kritinių sistemos failų XP naudojant sistemos atkūrimo priemonę, kuri galite pasidaryti atsarginę konfigūracijos automatiškai pagal grafiką, jei jums skirti pakankamai sandėliavimo į jį. Naudokite jį daryti atsargines kopijas (kurią ji vadina "taškus") prieš atliekant bet kokius keisti sistemą ( "Windows" sukuria naujas atkūrimo taškas automatiškai įdiegti naują programinę įrangą.) Pasirinkite Pradžia, Visos programos, Reikmenys, Sistemos įrankiai Sistemos atkūrimas. Tada pasirinkite Sukurti atkūrimo tašką ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas. System Restore neturi įtakos jūsų duomenis, nei tai veikia kiekvieną kartą, todėl nereikia tikėtis, kad kaip tik jūsų apsauga. 4: Įranga Profiliai: Jūs galite rasti šiuos naudinga, kai reikia bandyti naujus aparatūros ar įrenginių tvarkykles. Pasirinkti Pradėti, VykdytiĮrašykite sysdm.cplIr paspauskite Registracija. Spauskite Aparatūra , tada Hardware Profile mygtuką. Pasirinkite dabartinis profilis. ar draugui, kad norite kurti atsargines kopijas, iš sąrašo ir paspauskite Nukopijuokite. Pavadinimas tai kažką panašaus Bandymo profilį paspauskite Registracija. Pasirinkite paleisties parametrus norite pagal "Hardware profilių pasirinkimas" ir paspauskite Gerai. Iš naujo paleidus kompiuterį, pasirinkite Bandymo profilį (ar ką pavadino anketa). Jei jūsų eksperimentai atlikti "Windows nenaudotinas, pasirinkti pradinį profilį Startup eilutę, jums gali tekti pakeisti savo aparatūros atgal, too. Jei jums patinka nauja konfigūracija, grįžti į Hardware Profile dialogo lange arba i ¹ trinti senus numatytasis profilis, arba padaryti nauja nutylėjimą. 5: Windows "Backup: Norėdami kurti atsargines failų rankiniu būdu, XP, pasirinkite Pradėti, Programos (arba Visos programos), Reikmenys, Sistemos įrankiai, Backup. Vartotojai XP Home Edition, galite įdiegti programą iš Windows CD: Ieškokite jį Valueadd \ MSFT \ Ntbackup katalogą, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Ntbackup failo ir pasirinkite Įdiegti. Būti įspėtas, kad nauda automatizuotos sistemos atkūrimo funkcija neveikia XP Home.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekada nerimauti su atsargines kopijas ne verta nepatogumų, jei paprašykite manęs. visi mano svarbus duomenys (nuotraukos / files) yra atskiras kietajame diske .. saugiausia ir geriausia manau, net ir kopijavimo programa įdiegti failų antra pavara, kad jei kada nors man reikia iš naujo įdiegti Windows turiu jas iš naujo įdiegti vėliau
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Gauta Drobo, aš ką tik nusipirko vieną jie yra puikus ir turintis savo informacija su karšto keitimu RAID tai ekonomiškai efektyvių alternatyvų, jei turite TB duomenų, kaip ir mes |