mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Back up Ceļas Jūsu back up?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 4, 2007, 14:50
Donors Group

Default Back up Ceļas Jūsu back up?

Pieņemsim, ka jūs apzināties, cik svarīgi ir atbalstu līdz jūs visus svarīgos datus. Bet vai jūs apzināties, ka Windows var darīt jūsu labā?

1: Last Good Configuration: Katru reizi, kad jāslēdz jūsu sistēma, Windows padara rezerves dažu reģistra un vadītāju iestatījumus (īpaši tiem, kas HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). Ja lietas iet greizi un nevar startēt Windows (vai ja jums ir bažas par jauno grafiku vadītāja esat tikko instalēta), Jūs varat atjaunot savu mašīnu, lai tās iepriekšējā stāvoklī, nospiežot F8 tieši pirms Windows uzsākšanas. Lietošanai bulttaustiņi , lai izvēlētos Last Known Good ConfigurationUn nospiediet Enter. (Ja jums jau ir jāatsāk Windows ar aparatūras iestatījumus jūs nevēlaties, šī metode nedarbosies, jo sistēma uzglabā info no tās rezerves, kad jūs pēdējo reizi esat izgājis Windows draiveri.)

2: Device Driver Rollback: Windows XP automātiski atbalsta jūsu veco iekārtu dziņus, kad tās koriģē. Jūs varat atjaunot ierīces veidu, kā tas bija pirms atjaunināšanu, ko veic atgriezties pie šīs rezerves, kad jauno draiveri rada problēmas. Izvēlēties Start, RunIerakstiet: devmgmt.mscUn nospiediet Enter atvērt Device Manager. Veiciet dubultklikšķi uz ierīci, kuras vadītājs vēlaties atjaunot atvērt savu Properties dialog box. Click Vadītāja cilnes un izvēlieties Roll Back Driver..

3: System Restore: Labs veids, kā back up sistēmas iestatījumus, vadītājiem, kā arī kritisko sistēmas failus XP, izmantojot sistēmas atjaunošanu, kas var dublēt konfigurācija automātiski nosaka grafiku, ja jums piešķirt pietiekamu uzglabāšanas uz to. Izmantot, lai veiktu backups (ko tā sauc par "atjaunošanas punkti) Pirms jebkāda sistēmas izmaiņas (Windows izveido jaunu atjaunošanas punktu automātiski, ja jūs instalējiet jaunu programmatūru.) Izvēlieties Sākums, All Programs, Accessories, System Tools, System Restore. Pēc tam izvēlieties Izveidot atjaunošanas punktu un sekojiet norādījumiem. System Restore neietekmē jūsu datiem, nedz tas strādā katru reizi, tāpēc nav uzskatāmas par to, kā jūsu vienīgā aizsardzība.

4: Hardware Profili: Jūs varētu atrast šos noderīgs Testējot jaunu aparatūru vai ierīci draiverus. Izvēlēties Start, Run, Tips sysdm.cplUn nospiediet Enter. Click Hardware cilnes un pēc tam Hardware Profili pogu. Izvēlieties savu pašreizējo profilu. vai profilu, kuru vēlaties dublēt, no saraksta, un noklikšķiniet uz Kopēt. Nosaukums tam ir kaut kas līdzīgs Test Profile un nospiediet Enter. Izvēlieties palaišanas iestatījumus vēlaties pie "Hardware profili atlase", un noklikšķiniet uz OK. Restartējot datoru, izvēlēties Test Profile (vai kāds jums nosaukums profils). Ja jūsu eksperimentu veikt Windows nelietojamu, izvēlieties savu sākotnējo profilu starta ātru, jums var būt nepieciešams mainīt Jūsu aparatūras atpakaļ, too. Ja jums patīk jaunā konfigurācija, atgriezieties Hardware Profili dialoglodziņu un, vai nu izdzēst vecās noklusēto profilu vai veikt jaunu noklusēto.

5: Windows "Backup Utility: Lai dublētu failus manuāli, XP, izvēlēties Start, Programs (vai All Programs), Accessories, System Tools, Backup. Lietotājiem XP Home Edition var instalēt programmu no Windows CD: Meklējiet to valueadd \ MSFT \ ntbackup mapi, ar peles labo pogu noklikšķiniet Ntbackup failu, un izvēlieties Install.

Esiet brīdināti, ka lietderība automatizētās sistēmas atjaunošanas līdzeklis nedarbojas XP Home.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Jūlijs 13, 2009, 12:01
Donors Group

Es nekad apgrūtināt ar rezerves nav vērts neērtībām, ja Jums uzdot mani. visus manus svarīgos datus (bildes / faili) ir uz atsevišķas Harddrive .. drošākais un labākais veids, kā es domāju, ka es pat kopēt programmu instalēt failus uz otru disku tā, ja kādreiz man ir nepieciešams atkārtoti instalēt windows man viņus atkārtoti instalēt vēlāk

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1,50 GIG DDR
Graphics Card (s):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY gaisa dzesēšanu Heatsink
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50Mbps
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Loga 7 Ultimate
Old Augusts 10, 2009, 01:55
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
Es nekad apgrūtināt ar rezerves nav vērts neērtībām, ja Jums uzdot mani. visus manus svarīgos datus (bildes / faili) ir uz atsevišķas Harddrive .. drošākais un labākais veids, kā es domāju, ka es pat kopēt programmu instalēt failus uz otru disku tā, ja kādreiz man ir nepieciešams atkārtoti instalēt windows man viņus atkārtoti instalēt vēlāk
Ko darīt, ja atsevišķs cietais disks mirst?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 2 novembris, 2009, 08:55
New Member Group

Default Re: Back up Ceļas Jūsu back up?

Izmēģiniet Drobo, man ir tikai nopircis to spīdīgu turēšanai jūsu informāciju ar karstu swap RAID tas ir rentabls alternatīva, ja jums ir TB datu līdzīgi mums
Reply

Register

Bookmarks