мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Бацк уп је да се ваша бацк уп?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. мај 2007, 14:50
Донаторска Група

Рецимо да схвате важност потпорни вам све важне податке. А ти схвати да Уиндоус може то учинити за Вас?

1: Ласт Гоод Цонфигуратион: Сваки пут кад искључивања система Уиндоус направи бацкуп неких поставки регистратора и возача (конкретно, онима у ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ Сыстем \ ЦуррентЦонтролСет). Ако ствари иду наопако и да не можете да покренете Уиндоус (или ако имате питања у вези нове графичке дривер који сте управо инсталиран), можете вратити Машина на своје претходно стање притиском Ф8 непосредно пре покретања система Уиндоус. Користите тастере са стрелицама за одабир Ласт Кноун Гоод ЦонфигуратионИ притисните Ентер. (Ако сте већ поновно покретање Уиндоус са хардверске поставке које не желите, ове технике неће радити јер је систем памти информације из тих драјвера у својој резервној када последњу екситед Уиндоус.)

2: дривер роллбацк: Уиндоус КСП аутоматски леђа свој стари уређај возача када их ажурирате. Можете да вратите уређај на начин на који је био пре модернизација ревертинг по овој резервној када нови дривер узрока проблема. Изабрати Почетак, Трчање, Унесите: девмгмт.мсцИ притисните Ентер за отварање Девице Манагер. Кликните двапут на уређај чији возач желите вратити се отворити дијалог његова својства. Кликните Возач картице и изаберите Ролл Бацк Дривер..

3: Сыстем Ресторе: Добар начин да се безбедносне копије система подешавања драјвера, и критичне системске датотеке у КСП помоћу Систем Вратити, који могу безбедносно копирање аутоматски конфигурација на дефинисани распоред ако алоцирати довољна за складиштење до њега. Користите га направити резервне копије (који се односи на то као "тачке враћања") пре израде било којег система променити (Уиндоус ствара нову тачку враћања аутоматски када инсталирате нови софтвер.) Одаберите Почетак, Сви програми, Аццессориес, Сыстем Тоолс, Сыстем Ресторе. Затим изаберите Креирајте тачку враћања и следите упутства. Опоравак система не утиче на ваше податке, као ни то ради сваки пут, тако да не рачунати на то као једина заштита.

4: Хардуаре Профилес: Можда ћете наћи користан нашто те тестирање новог хардверског за? Уређаја или возача. Изабрати Почетак, ТрчањеУнесите сысдм.цплИ притисните Ентер. Кликните Хардуаре картицу, а затим Хардуаре Профили дугме. Изаберите ваш тренутни профил. или профил који желите да направите резервну копију, са списка, а затим кликните Цопы. Име је нешто слично Тест Профиле и притисните Ентер. Изаберите почетни подешавања желите под 'Хардуаре профилима избор', а затим кликните У реду. Када поново покренете рачунар, изабрати Тест Профиле (или шта год име профила). Ако ваше експерименте маке Уиндоус неупотребљива, изаберите свој профил на изворном почетни ред; вам мај морати променити ваш хардвер на леђа, превише. Ако вам се свиђа нови конфигурацију, вратите се на дијалог Подешавања Хардвер и или брисање старих профила подразумевану или направи нови подразумевани.

5: Уиндоус' Бацкуп Утилиты: За безбедносне копије својих датотека ручно у КСП, изаберите Старт, Програми (или Сви програми), Аццессориес, Сыстем Тоолс, Бацкуп. Корисници КСП Хоме Едитион можете да инсталирате програм из система Уиндоус ЦД-а: Потражите га у ВАЛУЕАДД \ мсфт \ нтбацкуп фасцикле, кликните десним тастером миша на Нтбацкуп датотеку и одабрати Инсталација.

Будите фореуарнед да Утилиты'с Аутоматед Сыстем Рецоверы функција не ради у КСП Хоме.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 13 срп 2009, 12:01
Донаторска Група

ја никада гњавити са леђа да не вреди непријатности ако мене питате. сви моји важне податке (слике / слика) је на засебној харддриве .. најсигурнији и најбољи начин Мислим да сам чак и копирате датотеке инсталирати програм на другом диску па ако икад и морате поново да инсталирате Уиндоус имам их касније поново инсталирати

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.34ГХЗ оверцлоцк! Атхлон64 3000 +
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1,50 свирка ДДР
Графичка картица (е):
256МБ ПЦИ Г сила
Соунд Цард:
Соунд Бластер се ХД 5.1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ ваздушним хладјењем хладњак
Нетуорк / Интернет:
девица 50мбпс
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Прозора 7 Коначан
Old 10 авг 2009, 01:55
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пете21 View Post
ја никада гњавити са леђа да не вреди непријатности ако мене питате. сви моји важне податке (слике / слика) је на засебној харддриве .. најсигурнији и најбољи начин Мислим да сам чак и копирате датотеке инсталирати програм на другом диску па ако икад и морате поново да инсталирате Уиндоус имам их касније поново инсталирати
Шта ако је одвојена диска умре?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 2. Мар 2009, 08:55
Нови члан групе

Пробајте Дробо, ја сам купила само једну су сјајне за држање информација са топлом суаппабле напад је исплативо алтернативу ако имате ТБ података попут нас
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц