![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 's Size tüm önemli verilerin destek önemini fark varsayalım. Ama Windows için bunu yapabilir fark var? 1: Son İyi Yapılandırma: Siz sistemi kapattığınızda her zaman, bazı Windows Kayıt Defteri ve sürücü ayarlarını bir yedek yapar (özellikle de bu HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet). Eğer işler ters gitmek ve Windows cannot start (veya) sadece kurduktan sonra yeni bir grafik sürücüsü hakkında endişeleriniz varsa, önceki durumuna basarak makine geri F8 hemen önce, Windows başlar. Kullan Ok tuşlarını seçmek için Bilinen Son İyi YapılandırmaTuşuna basın Girin. Çünkü sistem kendi yedek zaman en son Windows çıktı bu sürücüleri gelen bilgi saklanan (Eğer zaten istemiyorum donanım ayarları ile Windows yeniden başlatıldığında, bu tekniği çalışmaz.) 2: Aygıt Sürücüsü Geri: Windows otomatik olarak onları güncelleme eski aygıt sürücüleri yedekler XP. Sen bu yedeklemeyi geri tarafından güncelleştirmekte önce şeklinde bir cihaz geri yeni bir sürücü neden sorunlar. Seçmek Başlat'ı ve Çalıştır'ıYazın: devmgmt.mscTuşuna basın Girin açmak için Aygıt Yöneticisi. Çift tıklayın cihaz sizi Özellikleri iletişim kutusunu açmak için geri istiyorum olan sürücü. Tıklayın Sürücü sekmesini seçin ve Geri Alma Sürücüsü.. 3: Sistem Geri Yükleme: Sistem ayarları, sürücüleri yedeklemek iyi bir yolu, ve XP kritik sistem dosyaları eğer yeterli depolama tahsis da otomatik olarak tanımlı bir plana göre yapılandırma yedekleyebilirsiniz Sistem Geri Yükleme, kullanmaktır. Bu yedeklemek için kullanın (bu "geri yükleme noktaları" için) önceden (Windows herhangi bir sistem değişikliği yapmak için gelir, yeni bir otomatik olarak yeni yazılım yüklemek geri yükleme noktası oluşturur.) Seçin Başlatmak, Tüm Programlar, Donatılar, Sistem Araçları, Sistem Geri Yükleme. Sonra seçin Bir geri yükleme noktası oluşturma ve takip ister. Sistem Geri Yükleme, ne de verilerinizi etkilemez her zaman çalışır, bu sizin sadece koruma olarak sayılmaz. 4: Donanım Profilleri: Sen bulabileceğiniz bu faydalı bir test yeni donanım veya aygıt sürücüleri. Seçmek Başlat'ı ve Çalıştır'ıYazın Sysdm.cplTuşuna basın Girin. Tıklayın Donanım sekmesini ve ardından Donanım Profilleri düğmesini tıklayın. Seçin geçerli profil. veya listeden profili Yedeklemek istediğiniz, tıklayın Kopyala. Adından da anlaşılacağı gibi Test Profil ve Girin. , Sen altında Donanım profilleri seçimi 'tercih başlangıç ayarları seçin ve tıklayın Tamam. Ne zaman PC, seçim yeniden Test Profil (ya da tercihe adı). Eğer deney Windows kullanılamaz, başlangıç imlecinde orijinal profil tercih yapmak; geri de donanım değiştirmeniz gerekebilir. , Yeni yapılandırma gibi Eğer, Donanım Tercihler iletişim kutusu dönmek ve ya eski varsayılan profili silmek veya yeni bir varsayılan olun. 5: Windows' Yedekleme Yardımcı Programı: El XP seçim dosyalarınızı yedeklemek için Başlat, Programlar (veya Tüm Programlar), Donatılar, Sistem Araçları, Yedekleme. XP Home Edition kullanıcıları Windows CD programı yükleyebilirsiniz: onunla ilgili olarak Valueadd \ MSFT \ Ntbackup klasörü sağ tıklatın Bak Ntbackup , dosya ve seçim Yükle. Bu faydalı's Otomatik Sistem Kurtarma özelliği XP Home olarak çalışmıyor forewarned olun.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bana soracak i arka kadar zahmet değer değil rahatsız asla. Tüm önemli verilerin (resim / dosyaları) ayrı bir sabitdisk üzerinde olduğunu .. güvenli ve en iyi şekilde i bile programın ikinci sürücüde ise hiç Dosyaları yüklemek kopyasını düşünüyorum pencereler Onları daha sonra yeniden kurmak için yeniden yüklemek gerekir
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Bir Drobo deneyin, ben sadece bir onlar bir alternatif maliyet etkin eğer bizim gibi veri TB sahip sıcak swap saldırısı ile bilgileri içeren için brilliant almış |
![]() |
|
| Bookmarks |