менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Резервне копіювання стає вашою резервної копії?

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 травня 2007, 14:50
Донор групи

Default Резервне копіювання стає вашою резервної копії?

Припустимо, ви усвідомлюють важливість резервного копіювання ви всі важливі дані. Але ви розумієте, що вікна можуть зробити це за вас?

1: Остання вдала конфігурація: Кожен раз, коли ви закрили вашій системі, Windows робить резервну копію реєстру та певних налаштуваннях драйвера (зокрема, ті, в розділі HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet). Якщо все піде шкереберть, і ви не зможете запустити Windows (або, якщо у Вас виникли питання про нових графічних драйверів ви тільки що встановили), ви можете відновити ваш комп'ютер в попередній стан, натиснувши F8 незадовго до Windows починається. Використовуйте стрілки вибрати Остання відома вдала конфігураціяІ натисніть Увійти. (Якщо ви вже перезавантаження Windows і настройки обладнання ви не хочете, цей метод не буде працювати, тому що система зберігається інформація з цих водіїв у свій резервний, коли ви останній виходу Windows.)

2: відкат драйверів пристроїв: Windows XP автоматично створює резервні копії старих драйверів пристроїв при їх оновлення. Ви можете відновити на пристрої як це було перед оновленням, повернувшись до резервної копії, коли новий драйвер породжує проблеми. Вибирати Пуск, Виконати, Тип: devmgmt.mscІ натисніть Увійти відкрити Диспетчер пристроїв. Двічі клацніть по пристрою, водій якого ви хочете відновити, щоб відкрити діалогове вікно Властивості. Натисніть Driver вкладку і виберіть Відкинути..

3: Відновлення системи: Гарний спосіб для резервного копіювання налаштувань системи, драйвери і критичних системних файлів в XP є використання "Відновлення системи", яке може створити резервну копію конфігурації автоматично на встановленим графіком, якщо ви виділити достатні для його зберігання. З його допомогою можна створювати резервні копії (які він називає "точок відновлення") до внесення будь-яких змінах в системі (Windows створює нову точку відновлення автоматично при установці нового програмного забезпечення.) Вибрати Початок, Усі програми, Стандартні, Службові, Відновлення системи. Потім виберіть Створення точки відновлення і виконайте вказівки на екрані. Відновлення системи не впливає на Ваші дані, і він працює кожен раз, так що не розраховуйте на це як ваша єдиний захист.

4: "Профілі обладнання": Ви можете знайти ці корисно при тестуванні нового обладнання або драйверів пристроїв. Вибирати Пуск, Виконати, Тип команду sysdm.cplІ натисніть Увійти. Натисніть Обладнання вкладки, а потім Профілі обладнання " кнопки. Виберіть поточний профіль. або профілю, який ви хочете створити резервну копію, зі списку та клацніть Копіювати. Назва щось на зразок Випробування профілю та натисніть Увійти. Виберіть налаштування запуску ви віддаєте перевагу в розділі "Вибір профілю устаткування" і натисніть кнопку OK. При перезавантаження комп'ютера, виберіть Випробування профілю (або як ви назвали профілю). Якщо ваші експерименти роблять непридатними Windows, вибрати оригінальний профіль при запуску рядки, ви, можливо, буде потрібно змінити апаратні тому, теж. Якщо вам подобається нова конфігурація, повернутися в "Профілі обладнання" діалогового вікна і або видалити старий профіль за замовчуванням, або встановити нове, що використовується за умовчанням.

5: Windows 'Backup Utility: Щоб виконати резервне копіювання файлів вручну в XP, вибрати Пуск, Програми (або Усі програми), Аксесуари, системних засобів, резервного копіювання. Користувачі XP Home Edition можна встановити програму з компакт-диска Windows: Шукайте його в Valueadd \ MSFT \ NTBackup папку, клацніть правою кнопкою миші Ntbackup файл і виберіть Встановити.

Будьте попереджені, що автоматизована утиліта відновлення системи не працює в XP Home.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 13 липня 2009, 12:01
Донор групи

Я ніколи не возитися з резервної копії не варто незручності, якщо ви запитаєте мене. всі мої важливі дані (малюнки / файли) знаходиться на окремому жорсткому диску .. безпечним і кращим способом я думаю, що навіть копія програми встановлення файлів на другий диск, так що якщо я коли-небудь необхідно повторно встановити вікна я їх повторно встановити пізніше

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 10 серпня 2009, 01:55
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав pete21 View Post
Я ніколи не возитися з резервної копії не варто незручності, якщо ви запитаєте мене. всі мої важливі дані (малюнки / файли) знаходиться на окремому жорсткому диску .. безпечним і кращим способом я думаю, що навіть копія програми встановлення файлів на другий диск, так що якщо я коли-небудь необхідно повторно встановити вікна я їх повторно встановити пізніше
Що робити, якщо окремий жорсткий диск вмирає?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 2 листопада 2009, 08:55
Нові члени групи

Default Re: резервне копіювання стає вашою резервної копії?

Спробуйте Drobo, я тільки що купив їх блискучим для проведення вашої інформації з можливістю гарячої заміни RAID це економічно ефективною альтернативою, якщо у вас туберкульоз даних, як і ми
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Hello, I'm Back Again ....... Emrys88 Тут Introduce Yourself 6 21 березня 2009 13:37
... Back Again Macmac508 Тут Introduce Yourself 5 3 червня 2008 12:35
Отримати назад на комп'ютер, коли я вперше був. hadleigh_101 Операційні системи Windows 11 12 липня 2007 05:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.