μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Backup ταινίες

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 15:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Backup ταινίες

Γεια σας παιδιά, μόνο τον εαυτό μου αγόρασε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που είναι επίσης amedia παίκτης ήταν και θέλουν να εγκαταστήσουν από τις κόρες της σε dvd, αλλά θα ευχόμουν να συρρικνώνεται από 4.7G να 700mb τι λογισμικό θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το
Old 11 Ιαν 2008, 17:41
Μέλος Ομάδα

Default Backup ταινίες

Χρησιμοποιώ Magicdvdcopier να προστατεύονται DVD αντίγραφο ασφαλείας του. Τότε Nero 7 για τη συμπίεση τους. Αν κανείς δεν θέσεων κάθε δωρεάν προγράμματα, θα πάρω μια ματιά για κάποια καλά και να τους συνδέονται για σένα.
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 18:38
Ομάδα Δωρητών

Default Backup ταινίες

Δυστυχώς, η "υποστήριξη" εξακολουθεί να είναι αντιγραφή προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και το περιεχόμενο.

Η νομιμότητα του παρόντος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι μάλλον γκρίζα.

Λόγω αυτής είμαστε της άποψης ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό το είδος της συζήτησης σχετικά με το site.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε ένα DVD Αντεροβγάλτης για τις αγαπημένες σας ταινίες μου; chase2009 Multimedia & Codecs 1 11 Νοεμβρίου 2009 13:41
Προτείνετε κανένα καλό να παρακολουθήσετε ταινίες; KanoakaVirus Off Topic Συζήτηση 0 21 του Σεπτεμβρίου 2009 18:09
Παρατηρώντας Κινηματογράφος CodeFreakC Multimedia & Codecs 6 19 Ιουλ 2008 03:04
Ταινίες για την εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου ldr Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 13η Μαΐου 2008 03:11
Ταινίες DVD BURNING brucex5 Multimedia & Codecs 1 26 Δεκ. 2007 09:23
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.