![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, μόνο τον εαυτό μου αγόρασε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που είναι επίσης amedia παίκτης ήταν και θέλουν να εγκαταστήσουν από τις κόρες της σε dvd, αλλά θα ευχόμουν να συρρικνώνεται από 4.7G να 700mb τι λογισμικό θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ Magicdvdcopier να προστατεύονται DVD αντίγραφο ασφαλείας του. Τότε Nero 7 για τη συμπίεση τους. Αν κανείς δεν θέσεων κάθε δωρεάν προγράμματα, θα πάρω μια ματιά για κάποια καλά και να τους συνδέονται για σένα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δυστυχώς, η "υποστήριξη" εξακολουθεί να είναι αντιγραφή προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και το περιεχόμενο. Η νομιμότητα του παρόντος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι μάλλον γκρίζα. Λόγω αυτής είμαστε της άποψης ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό το είδος της συζήτησης σχετικά με το site.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε ένα DVD Αντεροβγάλτης για τις αγαπημένες σας ταινίες μου; | chase2009 | Multimedia & Codecs | 1 | 11 Νοεμβρίου 2009 13:41 |
| Προτείνετε κανένα καλό να παρακολουθήσετε ταινίες; | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 0 | 21 του Σεπτεμβρίου 2009 18:09 |
| Παρατηρώντας Κινηματογράφος | CodeFreakC | Multimedia & Codecs | 6 | 19 Ιουλ 2008 03:04 |
| Ταινίες για την εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου | ldr | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 13η Μαΐου 2008 03:11 |
| Ταινίες DVD BURNING | brucex5 | Multimedia & Codecs | 1 | 26 Δεκ. 2007 09:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |