![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi srácok, most vettem magamnak egy külső merevlemezt, amely szintén amedia játékos volt, és akartam telepíteni a lányok DVD-be, de remélte, hogy összezsugorodik őket 4.7G, hogy 700mb milyen szoftvereket érdemes használni erre a |
|
| |||
| |||
| ÉN használ-hoz hát Magicdvdcopier másolásvédett DVD-ket. Aztán Nero 7 tömöríti őket. Ha senki álláshely minden szabad program, majd én is egy pillantást néhány jók, és kérni őket, kapcsolódik a számodra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnos, "támogatni kell" még mindig másolás védett és jogvédett tartalmat. Jogszerűségét e ebben az esetben meglehetősen szürke. Emiatt a mi úgy vélik, hogy nem engedhetjük meg az ilyen típusú vitában az oldalon.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van egy DVD Ripper for My Favourite Movies? | chase2009 | Multimédia és kodekek | 1 | November 11, 2009 13:41 |
| Ajánlani valami jó filmet nézni? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 0 | Szeptember 21, 2009 18:09 |
| Watching Movies | CodeFreakC | Multimédia és kodekek | 6 | 19. július 2008 03:04 |
| Filmek a külső merevlemezként | ldr | Drives & Removable Media | 3 | 13. május 2008 03:11 |
| DVD-filmeket égő | brucex5 | Multimédia és kodekek | 1 | 26. december 2007 09:23 |
| Téma eszközök | |
| |