![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki vaikinai, tiesiog nusipirko sau išorinį kietąjį diską, taip pat amedia žaidėjas ir buvo, norintiems įdiegti, dukters į DVD, tačiau tikėjosi, kad sumažės jų 4.7G, kad 700mb, kokią programinę įrangą reikia naudoti šią |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Magicdvdcopier atsarginės kopijos apsaugotas DVD. Tada Nero 7 suspausti juos. Jei nė vienas bet Žinutės nemokamas programas, I'll have keletą gerų ieškoti ir gauti juos susieti for ya. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deja, "atsargines kopijas" vis dar kopijavimo saugomas ir autorių teisėmis saugomo turinio. Šio teisėtumo, šiuo atveju, yra gana pilka. Dėl to mes manyti, kad mes negalime leisti, kad ši diskusija Svetainės tipas.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need DVD Ripper My Favourite Movies? | chase2009 | Multimedia & Codecs | 1 | Lapkritis 11, 2009 13:41 |
| Rekomenduokite bet geras filmus žiūrėti? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 0 | 21 rugsėjis 2009 18:09 |
| Filmai | CodeFreakC | Multimedia & Codecs | 6 | 19 liepa 2008 03:04 |
| Filmai apie išorinio kietojo disko | LDR | Drives & Removable Media | 3 | Gegužė 13, 2008 03:11 |
| DVD Movies BURNING | brucex5 | Multimedia & Codecs | 1 | 26 gruodis 2007 09:23 |
| Temos įrankiai | |
| |