менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Резервне копіювання фільмів

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 11 січня 2008, 15:55
Нові члени групи

Default Резервне копіювання фільмів

Привіт, хлопці, просто купив собі зовнішній жорсткий диск, який також Амедіа гравця і хочуть встановити дочками DVD's в нього, але сподівається зменшити їх від 4.7g на 700mb, яке програмне забезпечення слід використовувати для цього
Old 11 січня 2008, 17:41
Член групи

Я використовую Magicdvdcopier для резервного копіювання захищених від копіювання DVD. Тоді Nero 7 для стиснення їх. Якщо ні одна посада нові безкоштовні програми, мені доведеться шукати якийсь хороших і отримати за них пов'язаний я.
Old 11 січня 2008, 18:38
Донор групи

На жаль, 'копіювання' все ще копіювання та охороняються авторськими правами.

Законність цього, в даному випадку, є досить сірим.

У зв'язку з цим ми вважаємо, що ми не можемо допустити, щоб такого роду обговорення на сайті.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Closed Thread

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Необхідність DVD Ripper для Мої улюблені фільми? chase2009 Мультимедіа & кодеки 1 11 листопада 2009 13:41
Рекомендувати будь-які хороші фільми дивитися? KanoakaVirus Off Topic Discussion 0 21 вересня 2009 18:09
Перегляд фільмів CodeFreakC Мультимедіа & кодеки 6 19 липня 2008 03:04
Фільми на зовнішньому жорсткому диску LDR Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 13 травня 2008 03:11
Фільми DVD BURNING brucex5 Мультимедіа & кодеки 1 26 грудня 2007 09:23
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.