μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Η κακή ποιότητα της εικόνας κατά την εκτύπωση εικόνων σε μορφή PDF το ενσωματωμένο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2009, 05:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η κακή ποιότητα της εικόνας κατά την εκτύπωση εικόνων σε μορφή PDF το ενσωματωμένο

Ελπίζοντας κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με inexperiance μου.

Έχω μια μικρή εταιρεία ταχυδρομικών παραγγελιών και έχουν σχεδιάσει μερικά brochres βαθμό που εγώ είμαι χαρούμενος, όμως, όταν θα μετατρέψει τα αρχεία PDF με το να στείλει στη συνέχεια να τους εκτυπωτές Νομίζω ότι είμαι χάσει την ποιότητα των εικόνων μου. Συνεπώς, οι φωτογραφίες μου στο brochres είναι η εκτύπωση, όπως αυτό που μπορώ μόνο να περιγραφεί ως 'grainy'.

Τώρα ξέρω ότι οι εικόνες είναι καλής ποιότητας, όπως όταν τις εκτυπώσετε εκτός από τον υπολογιστή μου κατευθείαν φαίνονται ωραία.

Κάθε συμβουλές ή βοήθεια!
Old 30η Ιουν 2009, 03:40
Ομάδα Δωρητών

Default Η κακή ποιότητα της εικόνας κατά την εκτύπωση εικόνων σε μορφή PDF το ενσωματωμένο

Κοίτα αυτό το άρθρο:

http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6

Θεωρώ ότι είναι η δημιουργία αυτών των αρχείων pdf με το Acrobat και δεν το Word ή το OpenOffice;

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ποιότητα εικόνας χάνεται μέσω πολλαπλών USB διαλυτικά; VNani Γενική Συζήτηση Hardware 3 7 Ιουν 2009 14:18
Google Αναζήτηση Εικόνων ότι φίλτρα εικόνες από το χρώμα KanoakaVirus Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 23 Μαρ 2009 14:57
Iexplore.exe-Bad Εικόνα και rundll32.exe-Bad εικόνας verasop Virus, Spyware & Ασφάλεια 7 25η Σεπ 2008 20:08
Θέλω ποιότητα δεν ποσότητα ... ashaiba Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 23 Φεβ 2008 14:13
Προβλήματα εκτύπωσης Slnaarasm Digital Imaging & Printers 1 10 Οκτ 2007 12:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.