![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ελπίζοντας κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με inexperiance μου. Έχω μια μικρή εταιρεία ταχυδρομικών παραγγελιών και έχουν σχεδιάσει μερικά brochres βαθμό που εγώ είμαι χαρούμενος, όμως, όταν θα μετατρέψει τα αρχεία PDF με το να στείλει στη συνέχεια να τους εκτυπωτές Νομίζω ότι είμαι χάσει την ποιότητα των εικόνων μου. Συνεπώς, οι φωτογραφίες μου στο brochres είναι η εκτύπωση, όπως αυτό που μπορώ μόνο να περιγραφεί ως 'grainy'. Τώρα ξέρω ότι οι εικόνες είναι καλής ποιότητας, όπως όταν τις εκτυπώσετε εκτός από τον υπολογιστή μου κατευθείαν φαίνονται ωραία. Κάθε συμβουλές ή βοήθεια! |
|
| |||
| |||
| Κοίτα αυτό το άρθρο: http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6 Θεωρώ ότι είναι η δημιουργία αυτών των αρχείων pdf με το Acrobat και δεν το Word ή το OpenOffice;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιότητα εικόνας χάνεται μέσω πολλαπλών USB διαλυτικά; | VNani | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 7 Ιουν 2009 14:18 |
| Google Αναζήτηση Εικόνων ότι φίλτρα εικόνες από το χρώμα | KanoakaVirus | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 23 Μαρ 2009 14:57 |
| Iexplore.exe-Bad Εικόνα και rundll32.exe-Bad εικόνας | verasop | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 25η Σεπ 2008 20:08 |
| Θέλω ποιότητα δεν ποσότητα ... | ashaiba | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 23 Φεβ 2008 14:13 |
| Προβλήματα εκτύπωσης | Slnaarasm | Digital Imaging & Printers | 1 | 10 Οκτ 2007 12:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |