![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nadajući netko može pomoć mene sa mojim inexperiance. Imam malu tvrtku mail naručiti i dizajniran je nekoliko brochres sebe do sada koje sam zadovoljna, medjutim, kad sam bilo koje datoteke pretvoriti to PDF-a do tada poslati na pisačima Mislim da sam gubljenja kvalitete moje slike. Zato je slika u mojoj brochres su tisak vanjska strana kao što ja mogu samo opisati kao 'zrnast'. Sada znam su slike dobre kvalitete kao kad sam ih ravno print off moj pc oni izgledaju u redu. Svejedno savjetovati ili pomoći! |
|
| |||
| |||
| Pogledajte ovaj članak: http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6 Pretpostavljam ste stvaranju ove s Acrobat PDF datoteke, a ne Word ili OpenOffice?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Image gubitka kvalitete putem USB Viąestruki Extenders? | VNani | General Hardware Chat | 3 | 7. lipnja 2009 14:18 |
| Google pretraživanje slika koje filtere slike po boji | KanoakaVirus | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 23. ožujak 2009 14:57 |
| Iexplore.exe-loše slike i rundll32.exe-Bad Image | verasop | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 25. Ruj 2008 20:08 |
| Želim kvalitet ne kvantitet ... | ashaiba | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 23. veljača 2008 14:13 |
| Ispisom | Slnaarasm | Digital Imaging & Pisači | 1 | 10. listopad 2007 12:47 |
| Thread Tools | |
| |