פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

רע כאשר איכות התמונה מוטבע הדפסה תמונות של PDF

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 05:36
קבוצת חברות חדשות

Default רע כאשר איכות התמונה מוטבע הדפסה תמונות של PDF

מקווה שמישהו יכול לעזור לי עם inexperiance שלי.

יש לי קטן מייל הסדר החברה מעוצבים ויש להם כמה brochres עצמי עד כה שבה אני מרוצה, עם זאת, כאשר אני להמיר את כל הקבצים ל-PDF של עד אז שולחים את מדפסות אני חושב שאני מאבד את האיכות של התמונות שלי. לכן את התמונות שלי brochres הם כמו הדפסה החוצה את מה שאני יכול לתאר רק בתור 'grainy'.

עכשיו אני יודע את תמונות באיכות טובה כמו כשאני להדפיס אותם מחוץ ישר ממני את המחשב הם נראים בסדר.

כל יעוץ או עזרה!
Old 30 יוני 2009, 03:40
קבוצת תורמים

Default רע כאשר איכות התמונה מוטבע הדפסה תמונות של PDF

תסתכל על זה מאמר:

http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6

אני מניח שאתה יוצר את קבצי PDF עם Acrobat ולא Word או OpenOffice?

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Loosing איכות תמונה מרובות באמצעות USB Extenders? VNani כללי חומרה צ 'אט 3 7 יוני 2009 14:18
חיפוש תמונות ב-Google כי מסננים תמונות לפי צבע KanoakaVirus דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 23 מרץ 2009 14:57
Iexplore.exe-רע תמונה rundll32.exe-רע תמונה verasop וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 7 25 ספטמבר 2008 20:08
אני רוצה איכות ולא כמות ... ashaiba סאונד, רמקולים נגני MP3 & 3 23 פבר 2008 14:13
בעיות הדפסה Slnaarasm Digital Imaging & מדפסות 1 -10 אוקטובר 2007 12:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.